Telefon Hafızasından Silinen Mesajları Geri Getirme((ÇOK ÖNEMLİ))
-
telefonun s60 destekliyse
telefonu pc ye bağla ve file recovery uygula
belki olur
mesaj dosyalarının adı genellikle 6 -7 basamaklı 1025456 gibi sayılardı yanlış hatırlamıyosam
allah yardımcın olsun :)
-
ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------telefonun s60 destekliyse
belki olur
mesaj dosyalarının adı genellikle 6 -7 basamaklı 1025456 gibi sayılardı yanlış hatırlamıyosam
-----------------------------
file recovery i de uyguladım denemediğim recovery programı kalmadı kadar az... telefon hafızasını görmüyo hiçbiri... telefonum 3500c s60 desteklemiyo sanırım ama pc suite ile pc ye bağlanıyo,msj bolumu falan gorunuyo ama hiç bir şekilde bolumlerde program işlemi yapmama izin vermiyo... -
khanbozo bunu yazdı:
ExcellencE bunu yazdı:
belki olur
file recovery i de uyguladım denemediğim recovery programı kalmadı kadar az... telefon hafızasını görmüyo hiçbiri... telefonum 3500c s60 desteklemiyo sanırım ama pc suite ile pc ye bağlanıyo,msj bolumu falan gorunuyo ama hiç bir şekilde bolumlerde program işlemi yapmama izin vermiyo...
-----------------------------soğuk su içiceksin hoca o zaman ..
-
ExcellencE bunu yazdı:
khanbozo bunu yazdı:
ExcellencE bunu yazdı:
belki olur
file recovery i de uyguladım denemediğim recovery programı kalmadı kadar az... telefon hafızasını görmüyo hiçbiri... telefonum 3500c s60 desteklemiyo sanırım ama pc suite ile pc ye bağlanıyo,msj bolumu falan gorunuyo ama hiç bir şekilde bolumlerde program işlemi yapmama izin vermiyo...
-----------------------------soğuk su içiceksin hoca o zaman ..
-----------------------------içiorum gibi zaten :S:S
-
cok uzuldum be kanka:( gecmıs olsun. hıc basıma gelmesını ıstemedıgım bı durumla karsı karsıyasın galıba
kader de gec gıtsın
hanı derler ya 3 sey gerı gelmez
1-) gecen zaman
2-) atılan taş
3-) agızdan cıkan söz
galıba 4 te senın teldekı mesajlar... :(
kendını tesellı et we artık bosuna ugrasma bunun ıcın
tekrar gecmıs olsun kardesım...
-
Yapıcak bişey yok servis sağlayıcı ile iletişime geçmekten başka
-
saolun tekrar... ama servis sağlayıcısının belirli bi neden olmadan bana gelen mesajları geri vereceğini sanmıyorum.. benim olay baya bi karışık :S kız mevzusu ama boynuzlanmadığımı anlamam gerek... saolun...