folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Telefon Hattı Bulma( Kablo )

Telefon Hattı Bulma( Kablo )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

saolun beyler şimdi telefon kutusuna baktım 3-4 metre yetişmem imkansız merdiven yok kablolarda iki tane geliyor heralde babam üst kattaki komuşunun kinde bizim eve çekti çektim geldi diyor yaw :DD  elektrikçi çağıracam yarın o halleder. yoksa bu iş beni aşacak. yani uğraşmaya değmez.

matematik24.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

izmirde olsan beraber hallederdik. kendi eviminkini, (3ncü katta otururken) cat-5 çekerek kendim düzeltmiştim.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

evdeki telefon kablolarını kısa devre yap, sonra aşağı in orada avometre yi buzzer a alarak ölç sesi duyunca o 2 kabloyu ayır sonra yukardan tekrar kabloları ayır sonra bi daha ölç aşağıda kısa devre yoksa doğru yoldasın demektir o senin kablon :) bu en basit yöntem 2.taktikse 12v falan ver adptörden aşağıdada bi lamba bul arabalardaki stop lambası gibi deneye deneye bul gayet basit elektrikçiye para verme boşuna bi ton para alırlar.hee ama ankastreden eve giden kablo dandikse hiç uğraşma başkalarının hatlarına falan zarar verirsin dahada uğraşırsın

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    bizim telefon kabşosunun ev deki ucu sandığım normal yerinde değil kapı otpmatiğinin bulunduğu panelin altından çıktı ben olsam sittin sene bulamazdım.

matematik24.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek

voltajını ölç 18-24 volt olcak böylede bulursun

Çoğu insan ömrünün en güzel yıllarını, bir apartman dairesinin odasında, televizyon seyrederek geçirir. Çoğu insan yirmi yaşında ölür ve seksen yaşında da gömülür
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    HeYeT bunu yazdı

saolun beyler şimdi telefon kutusuna baktım 3-4 metre yetişmem imkansız merdiven yok kablolarda iki tane geliyor heralde babam üst kattaki komuşunun kinde bizim eve çekti çektim geldi diyor yaw :DD  elektrikçi çağıracam yarın o halleder. yoksa bu iş beni aşacak. yani uğraşmaya değmez.

hepsi orospu çocuğu telefonda sövdum sövdum gecen gun yınede gelmedı ıtoglu ıtler kendınız yapıcaksınız dıyor elektrıkcı bız anlamayız dıyor.

sımdı kardesım ben sana en kolay yontemı soyleyeyım egerkı yalın ınternetın varsa cok zor ama telefonlı ınternetse cok kolay bıryandan telefonu arıyorsun devamlı dıger yandan o bına ıcı santral kutusunda cıftlı olarak bır telle bırbırıne degrırıyorsun ama kısa devre olmaz merak etme senın hattı buldugu anda telefon one acılmıs gıbı oluyordu sanırım sonrada mesgule dusuyordu bunu bulduktan sonra dıger hatları nasıl baglamıslar onlara bakabılırsın onlar gıbı baglayabılırsın elektrıkcı cagır 20 liraya cozer ugrasma 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek

telekom binaddaki kutudan size ait olan çıkışı bulmak zorundadır bulur gecici kısa bir kablo bağlar sen elektrikçi çağırırsın dairenden aşağıya kutuya inan kablonu bulursun telekomun sana ayırdığı çıkışa bağlarsın. dairenden aşağıya inen kabloyı bulmanın en kolay yolunuda anlatayım ben bu şekilde buldum.

ilk önce evdeki telefon pirizini sökersin

içerisinde genelde 4-5 kablo olur hepsinin ucunu birbirine bağlarsın

sonra alırsın eline pilli kapı zili inersin aşağıya telefon kablolarının olduğu yere

telefon kablolarına tek tek değdirirsin pilli zili

doğru kabloyu bulduğunda din don öter 

bağlarsın telekomun kutudan senin için çıkardığı uca. avometreyle veya elektrik vermeyle uğrşmazsın.

yada daha kolay yolu var

iyi bir elektrikçi bul 

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
Toplam Hit: 10819 Toplam Mesaj: 18