Telefon İçin Kulaklık Önerisi
-
bir arkadaş kutulu airpods pro almış sözüm ona yurt dışına çalışan kamyoncu bir arkadaşından telefona falan bağlanınca aşrpods yazıyor bunun orjinal olma ihtimali var mıdır
iphone telefon ile bağlanıp cihazlar kısmına bakınca airpods pro diye görünüyor şimdi taklit ürünler de bunun yapılabilmesi mümkün mü bilmediğimden soruyorum
-
Mübarekler benimde kablosuz kulak içi ihtiyacım var müzik değil telefon görüşmesi için sesim karşıya iyi gitsin benden çok dışarıda öten kuşu almasın istiyorum
Gün boyunca uzun telefon görüşmeleri yapıyorum telefonu omzuma sıkıştırmaktan boynum gitti normal bütçem 500 ama spesifik olarak bunu al dediğiniz bir şey varsa onuda inceleyebilirim gürültülü ortamlarda da kullanacağım
-
2 yıldır Xiaomi mi basic kullanıyorum Bi probleme denk gelmedim daha ama piyasada sahtesi çok orjinali bulmaya çalış.
-
kisacArsi bunu yazdı
2 yıldır Xiaomi mi basic kullanıyorum Bi probleme denk gelmedim daha ama piyasada sahtesi çok orjinali bulmaya çalış.
Earbuds kullandım daha önce aşırı kötü konuşma performansı
-
Kulak içi kablolu Müzik performansı olanda bana lazım. mikrofonu olmasın detayları versin dışarı ses vermesin
taekwondo tarafından 25/Oca/23 19:29 tarihinde düzenlenmiştir -
manyaksi bunu yazdı
bir arkadaş kutulu airpods pro almış sözüm ona yurt dışına çalışan kamyoncu bir arkadaşından telefona falan bağlanınca aşrpods yazıyor bunun orjinal olma ihtimali var mıdır
iphone telefon ile bağlanıp cihazlar kısmına bakınca airpods pro diye görünüyor şimdi taklit ürünler de bunun yapılabilmesi mümkün mü bilmediğimden soruyorum
Hayır orijinal değil bende satıyorum onları kaliteli çakmalar ama
-
jabra elite 3 aldım ben araştırmam sonucu ona karar kıldım