Telefon İçine Giren Sim Kart Ve Hafıza Kartı Nasıl Çıkarılır?
-
arkdaşalr anneme yeni telefon aldık bu yeni çekmece tipi girişleri varya . ben hemen ezbere o ince şeyle çekmeceyi çıkarıp sim kartı ve hafıza kartını çekmeceye yerleştirmeden direk içeri gömdüm?
şimdi bu aşamada ne yapmam gerekir?
-
Servise verin onlar yapıp verir hocam. Telefon ne?
-
2016 a7 miş.
teknosadan aldık orası yaparmı?
-
Yakınlarda Samsung servisi ara hocam götür iki dakikada içini açıp versinler. Her semtte en az 2-3 tane Samsung yetkili servisi var zaten.
-
o tarz durumlarda zorlamaya kalktıgında daha fazla sıkıntı açabiliyor. mümkünse servise ver hemen hallederler
-
Boş bir süpürge ile çekmeyi deneyebilirsin belki olur.
-
Servis bu telefon acilmiyo . Bunufirinlayip 45 dk firinda beklettikten sonra aciyoruz ve sim kart ve hafiza kartiniz icinde gider diyor
-
Hocam ince siringa ucu ile cok zorlamadan dikkatlice belki cikarabilirsin birdeo ince seyle bida ittir belki sikisam yerden kurtarir
-
Valla sikiatimi bilmiyorum ama bence ince bir cimbizvari birseyle alinabilirdi. Biraz derinde ama oyle geldi bana. Fakat riskliymis diye kurcalamadim. Dedigim gibi telefonda vide ile acilamadigindan biz bunu dirinlicaz dediler. Firunlandiktan sonra acilicakmis filan . 1 hafta dediler . Beklicez
-
patates bunu yazdı
Valla sikiatimi bilmiyorum ama bence ince bir cimbizvari birseyle alinabilirdi. Biraz derinde ama oyle geldi bana. Fakat riskliymis diye kurcalamadim. Dedigim gibi telefonda vide ile acilamadigindan biz bunu dirinlicaz dediler. Firunlandiktan sonra acilicakmis filan . 1 hafta dediler . Beklicez
Yemek mi yapıyorlar.
-
Yöntemi söylüyorum,
Sim kartin kalinliginda bir kart kesip önden sokuyorsun.
Atacin da ucunu büküp cengel yapip yandan cektiriyorsun.
Önden soktuğun kart tirnaklari yatırdığı için rahatça içindeki karti cikartabiliyorsun.