folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Telefon İçine Giren Sim Kart Ve Hafıza Kartı Nasıl Çıkarılır?

Telefon İçine Giren Sim Kart Ve Hafıza Kartı Nasıl Çıkarılır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

arkdaşalr anneme yeni telefon aldık bu yeni çekmece tipi girişleri varya . ben hemen ezbere o ince şeyle çekmeceyi çıkarıp sim kartı ve hafıza kartını çekmeceye yerleştirmeden direk içeri gömdüm?

şimdi bu aşamada ne yapmam gerekir?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Servise verin onlar yapıp verir hocam. Telefon ne? 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

2016 a7 miş.

teknosadan aldık orası yaparmı?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Yakınlarda Samsung servisi ara hocam götür iki dakikada içini açıp versinler. Her semtte en az 2-3 tane Samsung yetkili servisi var zaten. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

o tarz durumlarda zorlamaya kalktıgında daha fazla sıkıntı açabiliyor. mümkünse servise ver hemen hallederler

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canerator
    canerator's avatar
    Erkek

Boş bir süpürge ile çekmeyi deneyebilirsin belki olur.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

Servis bu telefon acilmiyo . Bunufirinlayip 45 dk firinda beklettikten sonra aciyoruz ve sim kart ve hafiza kartiniz icinde gider diyor

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

Hocam ince siringa ucu ile cok zorlamadan dikkatlice belki cikarabilirsin birdeo ince seyle bida ittir belki sikisam yerden kurtarir

delimiyim ben?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

Valla sikiatimi bilmiyorum ama bence ince bir cimbizvari birseyle alinabilirdi. Biraz derinde ama oyle geldi bana. Fakat riskliymis diye kurcalamadim. Dedigim gibi telefonda vide ile acilamadigindan biz bunu dirinlicaz dediler. Firunlandiktan sonra acilicakmis filan . 1 hafta dediler . Beklicez

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    patates bunu yazdı

Valla sikiatimi bilmiyorum ama bence ince bir cimbizvari birseyle alinabilirdi. Biraz derinde ama oyle geldi bana. Fakat riskliymis diye kurcalamadim. Dedigim gibi telefonda vide ile acilamadigindan biz bunu dirinlicaz dediler. Firunlandiktan sonra acilicakmis filan . 1 hafta dediler . Beklicez

Yemek mi yapıyorlar.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Yöntemi söylüyorum, 

Sim kartin kalinliginda bir kart kesip önden sokuyorsun. 

Atacin da ucunu büküp cengel yapip yandan cektiriyorsun. 

Önden soktuğun kart tirnaklari yatırdığı için rahatça içindeki karti cikartabiliyorsun. 

Toplam Hit: 2691 Toplam Mesaj: 18
şemşiye açılmıyo