Telefon İçine Giren Sim Kart Ve Hafıza Kartı Nasıl Çıkarılır?
-
cımbızı dene hocam
-
Yok cimbizin sigacagi gibi degil.
Telefonda vida filan yok. Icini acmak icin firina koyuyorlarmis firinda isitilinca aciliyormus. O sirada icindeki sim ve sd kart bozulabilir dediler nasil bir sistem anlamadim. Samsungun kendiservisi bu. Icine sokarkwn kirilma varsa ucret cikabilir dedi. Icine sadecw soktum kurcalamadim fazla umarim oyle birsey olmaz.
Diger arkadasin dedigi golay mantikliymis. Fakat verdim artik servise 1 hafta dediler.
-
patates bunu yazdı
Yok cimbizin sigacagi gibi degil.
Telefonda vida filan yok. Icini acmak icin firina koyuyorlarmis firinda isitilinca aciliyormus. O sirada icindeki sim ve sd kart bozulabilir dediler nasil bir sistem anlamadim. Samsungun kendiservisi bu. Icine sokarkwn kirilma varsa ucret cikabilir dedi. Icine sadecw soktum kurcalamadim fazla umarim oyle birsey olmaz.
Diger arkadasin dedigi golay mantikliymis. Fakat verdim artik servise 1 hafta dediler.
Telefonun sökülmesi çözüm değil ki, her türlü kapali bir yapının içinde sim kart. Telefonu ikiye ayirinca simkart boşa düşmüyor yani.
-
Şu dayının 5 dk da yaptığını hadi servis 2 günde yapsın 1 hafta nedir. Ayrıca fırınlama felan hikayeymiş. Havyayı 2 gezdiriyor üstünde sonra kendini bırakıyormuş ekran.
-
selo-g bunu yazdı
Şu dayının 5 dk da yaptığını hadi servis 2 günde yapsın 1 hafta nedir. Ayrıca fırınlama felan hikayeymiş. Havyayı 2 gezdiriyor üstünde sonra kendini bırakıyormuş ekran.
Doğrudur. Servis elinde iş varsa uğraşmak istememiştir. Zaten ekranı fazla ısıyla temas ettirmeyin amoled ise kararır, ips ise sararır.
-
yok hacı servis uğraşmak istememiştir. saç kurutma makinasıyla bile bırakıyor.
-
:P "şemşiye açılmıyo" ne hocam ya. :D