Telefon Kopyalama (İstek)
-
solutionman bunu yazdı
Herkese lazım :) Moborobo yu ayarlayamadım. Kullandın mı hiç. Yanlız senkronizasyon programı değilde, gizli olmalı.
mecburen her zaman kullanıyorum moboroboyu
moborobo da ayarlanacak bişi yok
samsung sa telefon samsung driver larını kur yada kies i kur
sonra usb debug aç ver ayarı gitsin
ama senin istegini karşılamaz :) mobo gızlı calısmıyor
-
Bi destekleyelim. Yokmu telefonu bağlayınca gizlice komple kopyalayacak program?
-
telekom bunu yazdıUniversitede derste sunum yapan hocanin flash belleginden dosyalari cekmek icin buna benzer bir program yazmistim. Guzel seyler cikmisti :)
o sen miydin ya, flas diskte ne varsa aliyoduk diske :D neler neler cikiyordu. neyse ozlu sozu yazmayim simdi. her onune gelen bilgisayara takmain flashi. -
telekom bunu yazdıUniversitede derste sunum yapan hocanin flash belleginden dosyalari cekmek icin buna benzer bir program yazmistim. Guzel seyler cikmisti :)
Onu rica edebilir miyim ^^
-
izzmarit bunu yazdıtelekom bunu yazdıUniversitede derste sunum yapan hocanin flash belleginden dosyalari cekmek icin buna benzer bir program yazmistim. Guzel seyler cikmisti :)
Onu rica edebilir miyim ^^
ben de alayım..
-
Usb dumper
-
Saygıdeğer Tahribat Ailesi;
Zaman daralıyor :) Bi el atıverin bi zahmet :) -
ibrahimeren bunu yazdı
Usb dumper
antivirüslerde çıkıyomuş sanırım bu program. antivirüste gözükmeyen bi program var mı?
-
Var AutoUSBCheck diye arat veya http://www.paludour.net/AutoUSBCheck.html bu linke tıkla. İyi günlerde kullan. Allah rızası için biri de bana yardımcı olsun :/