Telefon Numarasına Sinir Edici Mesaj Gönderme
-
günyadın arkadaşlar... adamın teki beni şikayet etmiş ve adama ait elimde sadece telefon numarası var. ona sinir edici mesaj nasıl gönderebilirim... yardımlarınızı bekliyorum...
-
Kime sikayet etmis avea ise al avea hat 35 kontur yukle 1000 sms yap saldir :W
-
abiöe şikayet etmiş... bu sefer mesaj atıyor diye şikayte ederse hepten biterim... mesajların bende geldiğini bilmeyecek
-
niye şikayet ediyor ne yaptın anlat açık açık durduk yere ben şunu şikayet edeşim demez kimse
-
abimin kızı evleniyordu... bnde gece 11 gibi damat evine gittim... yemek falan yedik... sonra ooooo çocuğu gördüm... zaten birbirimize pek laf atmayız... gecenin ilerleyen saatlerinde abime tel edip kardeşin buralar olay çıkardı naralar atti(ole çok sesi çıkan biri değilimdir... kendimi hep arka planda tutmaya çalışırım) gisinden laflar etmiş... bi abim olsa tamamda 3 tane olunca ortam baya bi geriliyor... onun için acil yardımlarınıza ihtiyacaım var..
-
Konusmayi denedin mi cocukla kimse kimseden hicbirsey olmadan nefret edemez
-
MaliAcikgoz bunu yazdı:
-----------------------------
abimin kızı evleniyordu... bnde gece 11 gibi damat evine gittim... yemek falan yedik... sonra ooooo çocuğu gördüm... zaten birbirimize pek laf atmayız... gecenin ilerleyen saatlerinde abime tel edip kardeşin buralar olay çıkardı naralar atti(ole çok sesi çıkan biri değilimdir... kendimi hep arka planda tutmaya çalışırım) gisinden laflar etmiş... bi abim olsa tamamda 3 tane olunca ortam baya bi geriliyor... onun için acil yardımlarınıza ihtiyacaım var..
-----------------------------git kafayı gömsene hoca ne uraşıyon mesajlarla
-
ooo çocugun ablasıyla da daha ömce kavga ettim... konuşmaktan anlamaz...
-
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------MaliAcikgoz bunu yazdı:
-----------------------------git kafayı gömsene hoca ne uraşıyon mesajlarla
ole olmuyor... ben şiddete karşı bir insanım... olayı psikilojik yoldan halletmeye bakarım... -
Hocam siddete karsiysan nasi hitlerci olabiliyon anlamis degilem :)
-
Claros bunu yazdı:
Hocam siddete karsiysan nasi hitlerci olabiliyon anlamis degilem :)
adamı sadece takdir ediyorum...