Telefon Numarasına Sinir Edici Mesaj Gönderme
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------
Claros bunu yazdı:
Kime sikayet etmis avea ise al avea hat 35 kontur yukle 1000 sms yap saldir :W
39 kontore 5000 sms o :D
-----------------------------Aaa dogru bidaha sabah erken kalkmicam :W
-
seviyorum bu siteyi ya... iyiki üye olmuşum... anında görüntü...
-
Araba ya da satılık ev ilanı ver. Onun telefonunu yaz. Çok uygun fiyat yaz taliplisi bol olsun :)
-
Yada ugrasma git internet cafeye ama kamerasiz olsun gir ac +18 siteleri kiz profili olustur kendine yay herkese oteki gun telefonunu degistirmezse benimde nickim claros degil....
-
DarkSkull bunu yazdı:
Araba ya da satılık ev ilanı ver. Onun telefonunu yaz. Çok uygun fiyat yaz taliplisi bol olsun :)
olabilir... zaman eu bedavailan veriyordu.. -
Claros bunu yazdı:
Yada ugrasma git internet cafeye ama kamerasiz olsun gir ac +18 siteleri kiz profili olustur kendine yay herkese oteki gun telefonunu degistirmezse benimde nickim claros degil....
buda olabilir... işten çıkınca hemen bi cafeye gideyim... -
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------MaliAcikgoz bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------MaliAcikgoz bunu yazdı:
Claros bunu yazdı:
Hocam siddete karsiysan nasi hitlerci olabiliyon anlamis degilem :)
adamı sadece takdir ediyorum...
-----------------------------neden? seni hangi özelliği taktir etmeye değer buldurdu
adam sevmediği insanları öldürdü... sen sevmedğin insanları öldürür müsün? biz konumuza dönelim...
-----------------------------şiddete karşısın ve sevmediğin insanları öldüdü diye takdir ediyorsun? oku
-----------------------------üstü şişhane altı kerane derler buna bizim oralarda :)
-
Claros bunu yazdı:
-----------------------------En iyisi bu gibi:W
Bana sanki maliaçıkgözün şiddete karşı değilsinde dayak yemekten korkuyorsun gibi geldi:|
Böyle durumlarda ben arkadaşlarıma söylüyorum onlar dövüyorlar(malum ben kesin dayak yerim:| dövüşlere 10dk fln hep geç kalırım:w)
-
Avea ise ver ben arıyıp konusurum bo lbol küfür ederim su aralar sitres atmaya ihtiaycım var özelden at numarasını çok makbule geçer walla
-
bak sana bi fikir.
sikini çek resmini gönder. eğer bunu senden bilirse sen nerden biliyorsun benim sikim olduğunu? Kaç defa içine aldın dersin konu kapanır (: