Telefon Önerisi
-
mkyb bunu yazdı
5G ihalesi 2022, hizmete başlangıç 2023. İlk zamanlar sadece merkezi yerlere baz istasyonu kurarlar zaten.
5G'nin son kullanıcı için daha hızlı internet harici bir esprisi yok. Zaten 3-4 GB kotalı mobil internetle gigabit internet olsa neye yarar ?abi e-sim destekli en ucuz telefon hangisidir ?
kayıt sorunum yok
-
yolbulucu bunu yazdımkyb bunu yazdı
5G ihalesi 2022, hizmete başlangıç 2023. İlk zamanlar sadece merkezi yerlere baz istasyonu kurarlar zaten.
5G'nin son kullanıcı için daha hızlı internet harici bir esprisi yok. Zaten 3-4 GB kotalı mobil internetle gigabit internet olsa neye yarar ?abi e-sim destekli en ucuz telefon hangisidir ?
kayıt sorunum yok
iPhone 12 Pro max
-
yolbulucu bunu yazdımkyb bunu yazdı
kayıt sorunum yok
iPhone SE 2020
-
S20 plus almıştım çok ısınıyordu ve şarji hemen bitiyordu iade etmiştim bu s20 de aynısı değil mi
-
teknoseyirin belirli aralıklarla her bütçeye göre telefonları listeledikleri bir serisi var. şu an link atamıyorum. onu ararsan yardımcı olacaktır.
-
Ziraatci bunu yazdı
S20 plus almıştım çok ısınıyordu ve şarji hemen bitiyordu iade etmiştim bu s20 de aynısı değil mi
aynı sayılır çünkü tr de satılan s20 fe de exynos işlemci kullanıyor bu da ısınma ve pil süresini malesef eksi yöne etkiliyor
abd de vs snapdragon kullanıyor misal aynı cihazlarda burda bile sınıf ayrımı
-
çift
OverLord tarafından 26/Eki/21 14:16 tarihinde düzenlenmiştir -
Ne alacaz herşey Ateş pahası olmuş 8 pro çok iyiydi
-
Exynos işlemcili Samsung'a hiç girmeyin hocalar. Pişman olursunuz. Saçma salak durduk yere ısınıp soğumak için kendini yavaşlatıyor bu seferde kasmalar başlıyor. Şarjı sömürmeside cabası. Android telefonda uzun kullanım süresi istiyorsanız Snapdragon işlemciden şaşmayın.
-
Ziraatci bunu yazdı
Ne alacaz herşey Ateş pahası olmuş 8 pro çok iyiydi
bastım pixeil experince rom note 8 proya kafam rahat işimi görüyor valla gayet memnunum zaten bu piyasada elinde ne varsa sarılmak lazım