folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Telefon Özellikleri Ve Hangi Model Olduğu (İstek)

Telefon Özellikleri Ve Hangi Model Olduğu (İstek)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ihs
    ihs's avatar
    Erkek

SelamunAleyküm,

Telefon olarak şuan 6300 ama 3120 de cazip geliyor 3g olduğundan ve başka BENQ markalarda var özellikli wi-fi felan olan süper ama hepsi bir arada olan birşey varmı acaba bileniniz varsa cevap verebilirmi?

3G ve Wi-Fi Destekleyecek Radyo, Program Yüklemek vs.vs. Gibi özellikleride mevcut bir telefon biliyormusunuz?

-
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fdumanli
    Fdumanli's avatar
    Erkek
    n95 var hocam.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ihs
    ihs's avatar
    Erkek
    O zaten dehşet bişey ama daha daha ucuz bişey lazım :) 300 Liralık felan 350 maximum bütçe yetmez daha fazlasına :)

-
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

ihs bunu yazdı:
    -----------------------------
    O zaten dehşet bişey ama daha daha ucuz bişey lazım :) 300 Liralık felan 350 maximum bütçe yetmez daha fazlasına :)

n95 e dehşet diyosan n97 ye bak bi kaç milyar bişey değil :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    celoron
    celoron's avatar
    Erkek
    t-mobile g1. 3g,wifi,bluetooth, open-source işletim sistemi(google android),dokunmatik ekran kendi sitesinde 150$, Türkiyede 600ytl ye satılıyo :)

Microsoft isn't evil, they just make really crappy operating systems. Linus Torvalds
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

400 den kesenin ağzını açmalısın çin malı istemiyorsan 

Nokia N 78 Pearl White 

Nokia N81 2 GB 

Sony Ericsson G705 3g

var 450 550 arası

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ihs
    ihs's avatar
    Erkek
    baris_ekin bunu yazdı:

ihs bunu yazdı:

İyiymiş o zaman ne varki bir kaç milyarda :D

Valla arkadaşlar doğru söylüyorsunuzda işte bütçede sınırlı tabi öğrenci adam zengin olamazki :) Sağolun yinede bilgileriniz için.

-
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

ihs bunu yazdı:
    baris_ekin bunu yazdı:

ihs bunu yazdı:

İyiymiş o zaman ne varki bir kaç milyarda :D

Valla arkadaşlar doğru söylüyorsunuzda işte bütçede sınırlı tabi öğrenci adam zengin olamazki :) Sağolun yinede bilgileriniz için.

ya hoca para nedir elinin kiri söyle şeyhe bi çek yazsın sana hemen :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek
    Peki bu Çin mallarında verilen 200 TL nin değeri alınıyo mu nasıl iyimi bu aletler?(Çakma İphone filan)?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

PathfindeR00 bunu yazdı:
    Peki bu Çin mallarında verilen 200 TL nin değeri alınıyo mu nasıl iyimi bu aletler?(Çakma İphone filan)?

aynı soruyu bende kendime sordum acaba ayfona 5 10 kat fazla parayı sadece o yarım kurtlu elma için mi veriyoruz diye.

Gittim çakmak plazaya[adanalılar bilir] yüzlerce ayfon çakması var 1 tanesini elime aldım. Sanki kartondan yapılmış gibiydi. Ürün kalitesi ve işçilik 0 dan da beter.

artık içindeki devreleri vs nasıl yapmışlardır görünmüyor diye siz düşünün.

Bir arkadaşım var telefon tamircisi bunun telefon aldığı bir eleman var bavul ticareti yapıyor çine filan işte. O anlatmış bir program varmış onlar bir telefon şeması çiziyormuşun işte şu olsun bu olsun şu renk olsun şu boyutta şu kalitede olsun vs vs. sonra onu alıp atölte bakın fabrika filan değil:)  oraya götüyormuşsun bana bundan şu kadar yap yarın gelip alacam gibisinden. Adam yapıp eline veriyormuş: )

Ne denetim ne standart ne kalite belgesi şusu busu yok.Hepsi birbirine benzer bu telefonların genelde ama birinin kamerası diğerininkine diğerinin ekranı başkasınınkine uymaz çünkü yapan adamlar farklı biri yarım milim uzun diğeri 2 milim geniş yapmıştır ama aynı telefondur:) 

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

Nitrous bunu yazdı:

PathfindeR00 bunu yazdı:

aynı soruyu bende kendime sordum acaba ayfona 5 10 kat fazla parayı sadece o yarım kurtlu elma için mi veriyoruz diye.

Gittim çakmak plazaya[adanalılar bilir] yüzlerce ayfon çakması var 1 tanesini elime aldım. Sanki kartondan yapılmış gibiydi. Ürün kalitesi ve işçilik 0 dan da beter.

artık içindeki devreleri vs nasıl yapmışlardır görünmüyor diye siz düşünün.

Bir arkadaşım var telefon tamircisi bunun telefon aldığı bir eleman var bavul ticareti yapıyor çine filan işte. O anlatmış bir program varmış onlar bir telefon şeması çiziyormuşun işte şu olsun bu olsun şu renk olsun şu boyutta şu kalitede olsun vs vs. sonra onu alıp atölte bakın fabrika filan değil:)  oraya götüyormuşsun bana bundan şu kadar yap yarın gelip alacam gibisinden. Adam yapıp eline veriyormuş: )

Ne denetim ne standart ne kalite belgesi şusu busu yok.Hepsi birbirine benzer bu telefonların genelde ama birinin kamerası diğerininkine diğerinin ekranı başkasınınkine uymaz çünkü yapan adamlar farklı biri yarım milim uzun diğeri 2 milim geniş yapmıştır ama aynı telefondur:) 

Alınması gereksiz diyosun anladım hocam.Eyvallah saolasın.. 

Toplam Hit: 1924 Toplam Mesaj: 12