folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Telefon Özellikleri Ve Hangi Model Olduğu (İstek)

Telefon Özellikleri Ve Hangi Model Olduğu (İstek)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

PathfindeR00 bunu yazdı:
    -----------------------------

Nitrous bunu yazdı:

PathfindeR00 bunu yazdı:
    Peki bu Çin mallarında verilen 200 TL nin değeri alınıyo mu nasıl iyimi bu aletler?(Çakma İphone filan)?

aynı soruyu bende kendime sordum acaba ayfona 5 10 kat fazla parayı sadece o yarım kurtlu elma için mi veriyoruz diye.

Gittim çakmak plazaya[adanalılar bilir] yüzlerce ayfon çakması var 1 tanesini elime aldım. Sanki kartondan yapılmış gibiydi. Ürün kalitesi ve işçilik 0 dan da beter.

artık içindeki devreleri vs nasıl yapmışlardır görünmüyor diye siz düşünün.

Bir arkadaşım var telefon tamircisi bunun telefon aldığı bir eleman var bavul ticareti yapıyor çine filan işte. O anlatmış bir program varmış onlar bir telefon şeması çiziyormuşun işte şu olsun bu olsun şu renk olsun şu boyutta şu kalitede olsun vs vs. sonra onu alıp atölte bakın fabrika filan değil:)  oraya götüyormuşsun bana bundan şu kadar yap yarın gelip alacam gibisinden. Adam yapıp eline veriyormuş: )

Ne denetim ne standart ne kalite belgesi şusu busu yok.Hepsi birbirine benzer bu telefonların genelde ama birinin kamerası diğerininkine diğerinin ekranı başkasınınkine uymaz çünkü yapan adamlar farklı biri yarım milim uzun diğeri 2 milim geniş yapmıştır ama aynı telefondur:) 

Alınması gereksiz diyosun anladım hocam.Eyvallah saolasın.. 

Yo öyle demedim tam olarak.

Çok dolarım var çuvalla evde yer kalmadı çöpe atmayada kıyamıyorum diyorsan al :)

Hepsininde hakkını yemiyeyim ama.Belkide çok temiz kullanıyor bilmiyorum ama benim arkadaş 2 yıldır n99i die bi telefon çıkmıştı tvli fln onu kullanıyor. 

Sende soal. 

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
Toplam Hit: 1922 Toplam Mesaj: 12