Telefon Sapığım
-
bu bi kaç gündür gerizekalının biri durmadan çağrı atıp duruyor, dün aradım, saçmaladı biraz kapattı, buna ne tür bi ceza verilebilir? numarası gizli değil, numarayı görüyorum yani, savcılığa falan ver demeyin, onun yöntemiyle bi ceza vermek istiyorum, sms bomber falan aradım, çalışan yok, sizin aklınıza ne gibi bişi geliyor? ne yapılabilir? aslında numarasını buraya yazmayı düşünüyordum, her mürid bi çağrı bıraksa adamın feleği şaşar, ama yönetim ne der bilemiyorum.. bu sapıkta ne tür bi tahribat bırakabilirim ey psikopat müridler!! yardımlarınızı bekliyorum..
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------
... aslında numarasını buraya yazmayı düşünüyordum, her mürid bi çağrı bıraksa adamın feleği şaşar, ama yönetim ne der bilemiyorum..
-----------------------------pek sıcak bakmaz herhalde yönetim, görmezden gelirse başka...
-
Arabam.com'a giriyosun güzel bi arabanın resimlerini çalıp (aynı zamanda aranıcak bi arabanın) Bi araba şeysi açıyosun fiyatı düşük yazıosun arıyıp arabayı soruolar :D
daha geliştirilebilir.. -
Hoca gir bi arkadaslık sitesine bırak numarayı,gercekci profiller olustur ne bileyim...
Ülkede o kadar abaza var...
-
arkadaşlık sitelerine yazmak aklıma gelmişti ama bu araba şeyisi güzelmiş, ilan vermek paralı değilmi?
-
Mirc vasıtasıyla bir yaptırım uygula. Aç Aysun , gizem , merve gibi popüler isimleri. Zaten abazalar direk hucüm edicektir. İki selam vermeye çalış. Sonra telefondan konuşalım böyle sevmiyorum de. Ver telefonu arasın dursunlar :D
Araba olayıda iyiymiş :)
-
hotboy bunu yazdı:
ilan vermek paralı değilmi?
-----------------------------www.sahibinden.com
al hocam ücretsiz
-
çok büyük yanlış yaptıysa elemanın adıyla facebook'ta hesap aç tel no felan ver. travesti diye tanıt güzelce..
şahsen pi...n birine yaptım çok iyi sonuç aldım.
-
öncelikle yapman gereken bu ülkede kullanılan operatörlere sövmek olsun ki hangisiyse müşteri hizmetlerine önce söv sonra yöntem olarak mirc yöntemini veya netlog ta | en çok amele kaynayan site | bir profil aç. güzel yabancı mankenin amatör resimlerini koy profili renklendir kalplendir altada numarayı koy. vs. vs. geliştirilebilir. yada git ülkücüysen ocağa bırak noyu. a**s**ler değilsen teli bir hafta kapat.
-
DarkFall bunu yazdı:
öncelikle yapman gereken bu ülkede kullanılan operatörlere sövmek olsun ki hangisiyse müşteri hizmetlerine önce söv sonra yöntem olarak mirc yöntemini veya netlog ta | en çok amele kaynayan site | bir profil aç. güzel yabancı mankenin amatör resimlerini koy profili renklendir kalplendir altada numarayı koy. vs. vs. geliştirilebilir. yada git ülkücüysen ocağa bırak noyu. a**s**ler değilsen teli bir hafta kapat.
-----------------------------ne saçmalıyorsun hocam sen? ne bu "Ülkücüler"le olan derdiniz anlamadım gitti.Yazdıklarını gören lan Ülkücüler adamı böle yapıyormuş demek diyecek.Tövbe tövbe..
-
öyle birşey demedim. elbet sahip çıkarlar yardımcı olurlar. lafı oraya buraya çekme istersen.
yada şöyle söyleyeyim topla arkadaşını o sapığın ağzını burnunu kır ok.