folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Telefon Sapığım

Telefon Sapığım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek
    bu bi kaç gündür gerizekalının biri durmadan çağrı atıp duruyor, dün aradım, saçmaladı biraz kapattı, buna ne tür bi ceza verilebilir? numarası gizli değil, numarayı görüyorum yani, savcılığa falan ver demeyin, onun yöntemiyle bi ceza vermek istiyorum, sms bomber falan aradım, çalışan yok, sizin aklınıza ne gibi bişi geliyor? ne yapılabilir? aslında numarasını buraya yazmayı düşünüyordum, her mürid bi çağrı bıraksa adamın feleği şaşar, ama yönetim ne der bilemiyorum.. bu sapıkta ne tür bi tahribat bırakabilirim ey psikopat müridler!! yardımlarınızı bekliyorum..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elminster
    elminster's avatar
    Erkek

hotboy bunu yazdı:
    -----------------------------
    ... aslında numarasını buraya yazmayı düşünüyordum, her mürid bi çağrı bıraksa adamın feleği şaşar, ama yönetim ne der bilemiyorum..

pek sıcak bakmaz herhalde yönetim, görmezden gelirse başka...

Teyzesi defterdar olan fayton ile damda dolaşır...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek

Arabam.com'a giriyosun güzel bi arabanın resimlerini çalıp (aynı zamanda aranıcak bi arabanın) Bi araba şeysi açıyosun fiyatı düşük yazıosun arıyıp arabayı soruolar :D

daha geliştirilebilir..

!!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hoca gir bi arkadaslık sitesine bırak numarayı,gercekci profiller olustur ne bileyim...

Ülkede o kadar abaza var...

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek
    arkadaşlık sitelerine yazmak aklıma gelmişti ama bu araba şeyisi güzelmiş, ilan vermek paralı değilmi?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Mirc vasıtasıyla bir yaptırım uygula. Aç Aysun , gizem , merve gibi popüler isimleri. Zaten abazalar direk hucüm edicektir. İki selam vermeye çalış. Sonra telefondan konuşalım böyle sevmiyorum de. Ver telefonu arasın dursunlar :D

Araba olayıda iyiymiş :)

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meraclitus
    Meraclitus's avatar
    Erkek

hotboy bunu yazdı:
     ilan vermek paralı değilmi?

www.sahibinden.com 

al hocam ücretsiz

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeroiquE
    HeroiquE's avatar
    Erkek

çok büyük yanlış yaptıysa elemanın adıyla facebook'ta hesap aç tel no felan ver. travesti diye tanıt güzelce..

şahsen pi...n birine yaptım çok iyi sonuç aldım.

Hak,tepene inen bir kılıç da olsa,boynunu ona uzatmaktan çekinme. // Donamım soru-destek için pm ON.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek
    öncelikle yapman gereken bu ülkede kullanılan operatörlere sövmek olsun ki hangisiyse müşteri hizmetlerine önce söv sonra yöntem olarak mirc yöntemini veya netlog ta | en çok amele kaynayan site | bir profil aç. güzel yabancı mankenin amatör resimlerini koy profili renklendir kalplendir altada numarayı koy. vs. vs. geliştirilebilir. yada git ülkücüysen ocağa bırak noyu. a**s**ler değilsen teli bir hafta kapat.

Nerde o eski TBT...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

DarkFall bunu yazdı:
    öncelikle yapman gereken bu ülkede kullanılan operatörlere sövmek olsun ki hangisiyse müşteri hizmetlerine önce söv sonra yöntem olarak mirc yöntemini veya netlog ta | en çok amele kaynayan site | bir profil aç. güzel yabancı mankenin amatör resimlerini koy profili renklendir kalplendir altada numarayı koy. vs. vs. geliştirilebilir. yada git ülkücüysen ocağa bırak noyu. a**s**ler değilsen teli bir hafta kapat.

ne saçmalıyorsun hocam sen? ne bu "Ülkücüler"le olan derdiniz anlamadım gitti.Yazdıklarını gören lan Ülkücüler adamı böle yapıyormuş demek diyecek.Tövbe tövbe..

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

öyle birşey demedim. elbet sahip çıkarlar yardımcı olurlar. lafı oraya buraya çekme istersen.

yada şöyle söyleyeyim topla arkadaşını o sapığın ağzını burnunu kır ok.

Nerde o eski TBT...
Toplam Hit: 4072 Toplam Mesaj: 26