folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Telefon Sapığım

Telefon Sapığım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek

Nitrous bunu yazdı:
    -----------------------------

DarkFall bunu yazdı:
    öncelikle yapman gereken bu ülkede kullanılan operatörlere sövmek olsun ki hangisiyse müşteri hizmetlerine önce söv sonra yöntem olarak mirc yöntemini veya netlog ta | en çok amele kaynayan site | bir profil aç. güzel yabancı mankenin amatör resimlerini koy profili renklendir kalplendir altada numarayı koy. vs. vs. geliştirilebilir. yada git ülkücüysen ocağa bırak noyu. a**s**ler değilsen teli bir hafta kapat.

ne saçmalıyorsun hocam sen? ne bu "Ülkücüler"le olan derdiniz anlamadım gitti.Yazdıklarını gören lan Ülkücüler adamı böle yapıyormuş demek diyecek.Tövbe tövbe..

Birak çocukla çocuk olma

Hotboy numarayı bana yollasana bi. Azıcık eğleneyim

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Giriyorsun sahibiden.com a, güzel bi hatun fotosu koyuyorsun, ev arkadaşı arıyorum diye reklam veriyorsun. Numarayı da ver tamamdır.

Ama bunu evden değil internet cafeden yap, ne olur ne olmaz...

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek

DarkFall bunu yazdı:

öyle birşey demedim. elbet sahip çıkarlar yardımcı olurlar. lafı oraya buraya çekme istersen.

yada şöyle söyleyeyim topla arkadaşını o sapığın ağzını burnunu kır ok.

hocam kim olduğunu bilmediğim için ülkü ocağı ve ağız burun kırma olayı olmuyor.

çok şeytani şeylerde yapmak istemiyorum, eski arkadaşlardan biri olma ihtimali çok yüksek. ama madem onlar bizimle eğleniyor, biz de onlarla eğleniriz ;) sahibinden.com a ilan açıyım, çok ucuza telefon falan.. mirc a da bi giriyim, gizem ismiyle takılıyım biraz ;)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostok
    Lostok's avatar
    Erkek

arkadaş grubuna haber veriyosun olay şöyle: yarımşar saat arayla farklı numaralarlaadam aranacak diyalog şöle:  (istanbul) veterinerliğimi orası ben dr aliyi arıyorum diyecek hatta işi abartıp yok kedim doğuramıyor yok efendim atımın ayağına çivi battı filan böle şeyler söylenecek akşam sona kalan kişi arayacak adamı sa ben dr ali arayan soran oldumu diyecek  biz bi artise yapmıştık 30 arkadaş filan vardık adam son aramada epeyce sövmüştü ama bizde armut toplamıyoduk

olayın başarısız olma olasılığı %50 o da adamın teli kapatma olasılığı Unutma her aramada açıncaya kadar çaldır ve hızlı konuş

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

yada sağda altta sürekli mesaj akan bi kanala (müzik kanalı sözde ama 1/4 kadar videoya yer yok :D) yolla 18 yaşınnda 1,75 boyundan sarışın 90-60-90 bedenine sahibim ist içi tanışmak istiyorum yaz :D

edit: tel nosunuda tabi :)

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    melodeath
    melodeath's avatar
    Erkek
    hani nsitelerin kenarında reklamlar olur saçma sorular sorarlar bilincede numaranı isterler  yazıncada bi yere abone olursun her ay kontör gider önüne çıkan her reklama ver adamın numarasını

Sticking feathers up your butt does not make you a chicken.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    ne zamanın konusu lem bu

Boş İşler Uzmanı..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

HeadBanger bunu yazdı:
    ne zamanın konusu lem bu

bugün ün konusu. hayırdır bişe mi vardı?

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek

operasyon tamamdır beyler ;) mirc'e "GiZeMMMMMM" nickiyle girdikten sonra abazan ordusu saldırıya geçti zaten ;) yaklaşık 30 kişiyle yazıştım, bunların 15 20 sine numarayı verdim, aradılar, hatta erkek çıkıyo dediler :D azöncede ben aradım, yeter ne arayıp duruyon falan dedi, baya bitkin bi sesi vardı :D

emeği geçen herkese teşekkürler, aslında konu döküman arşivine uygun ;) telefon sapıklarına yapılabilecekler diye ;)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek
    eski arkadaş çıktı aq :D şimdi mesaj attı, hayatımı kararttın diye :D
Toplam Hit: 4074 Toplam Mesaj: 26