Telefon Suya Düştü Acil Yardım
-
2 saat önce yolda giderken ayağım kaydı suya düştüm telefonda elimdeydi ıslandı.2 saat boyunca bataryayı cıkarıp kapağı acık bıraktım telefonu az önce calıstırdım sonuç şu.
1.Birini aradığımda karşıdaki benim sesimi alamıyor.
2.Ekranın kenarlarında buhar gibi beyazlıklar olustu.
3.Sürekli ajandayı açıyor sanki ajanda tuşu basılı kalmış gibi.
Ne yapmam gerekir bi akıl verin lütfen.
-
Pirincin içine koysan ?
-
hocam bataryayı çıkart pirinç dolu bir kaba koy 1 gün beklesin içi kuruyor.Benim telefon ıslandığında işe yaramıştı markası ne bu arada ?
-
kesinlikle üfleyerek, saç kurutma makinasıyla falan kurutma. bütün parçaları çıkar güneşe koy. kendiliğinden kurusun.
-
denize düşen teli :
bataryasını çıkarıp erik ağacına 2,kattan asmıştım öğlen sıcağından akşama kadar kaldı
telefon çalışmıştı
ama telefon 1100 dı ÇD -
iyi kurumamış 2-3 gün kurut güneş altında
-
1 Gün pirinç içinde beklet. Bataryasını çıkarmayı unutma. Mümkünse ön kapak vs. de çıkar.
-
Koydum suan pirincli kavanoza azını kapattım duruyor.İnşallah düzelir.
-
Pirinç suyu tamamen emeceği için 1 günde tamamen kurur. İstersen pirinci de güneş gören biryere veya ortalama olarak ev ısısı kıvamında bir yere koy.
-
u235 bunu yazdı
Koydum suan pirincli kavanoza azını kapattım duruyor.İnşallah düzelir.ark
arkadasin samsung dokunmatik telefonu dusmustu suya,pirincte bekletti cikardi dokunmatik tam basmiyordu,bi gun daha betletti suan hic bir sorunu yok.sabret yeter:)
-
piradomim bunu yazdıu235 bunu yazdı
Koydum suan pirincli kavanoza azını kapattım duruyor.İnşallah düzelir.ark
arkadasin samsung dokunmatik telefonu dusmustu suya,pirincte bekletti cikardi dokunmatik tam basmiyordu,bi gun daha betletti suan hic bir sorunu yok.sabret yeter:)
inşallah çalışır hocalar yav.Valla bu telefon giderse iyi bir telefon alacak parada yok amk.Yarım kavanoz pirincin içine attım telefonu bataryasını cıkarıp bataryada telefonda suan kapağı kapalı olarak kavanozun içinde.
Bu arada telefon Nokia.