Telefon Suya Düştü Acil Yardım
-
Nokia' nın hangi modeli hocam?
-
u235 bunu yazdı
Koydum suan pirincli kavanoza azını kapattım duruyor.İnşallah düzelir.
arada bir kavanozun ağzını aç nemi çıksın pirincleri değiştirmeyi unutma :)
-
Spyware__007 bunu yazdıu235 bunu yazdı
http://rehber.uzmantv.com/iphone-suya-duserse-ne-yapilmali
Burda da tam tersi telefonun ağzını hiç açmayın havayla temas etmesin yazıyor.
Telefon Nokia E72
-
en az 3-4 gün kesinlikle açma telefonu.. bataryayı telefondan ayır. Pirinç kavanozunda dursun.
Arada çıkarıp bakabilirsin ama içinin tamamen kuruması 3-4-5 günü bulabilir. Tamamen kuruduktan sonra açarsan sapasağlam çalışır telefon :)
-
tataryigit bunu yazdı
en az 3-4 gün kesinlikle açma telefonu.. bataryayı telefondan ayır. Pirinç kavanozunda dursun.
Arada çıkarıp bakabilirsin ama içinin tamamen kuruması 3-4-5 günü bulabilir. Tamamen kuruduktan sonra açarsan sapasağlam çalışır telefon :)
bu söledikleriniz umut veriyorda inşallah çalışır hocalar.İnternette bikaç kişi bunu uyguladım olmadı falan demiş.
-
u235 bunu yazdıSpyware__007 bunu yazdıu235 bunu yazdı
http://rehber.uzmantv.com/iphone-suya-duserse-ne-yapilmali
Burda da tam tersi telefonun ağzını hiç açmayın havayla temas etmesin yazıyor.
Telefon Nokia E72
orda araştırısan suya düşen telefonu su dolu poşete koyup servise götürün diyen videoda olması lazım
-
kullandığım telefonu üç dört defa suya düşürmüşümdür yada yağmurda cebimde kalıp ıslanmıştır. her defasında akşamdan kalorifer peteğinin üstüne koyup sabah yine ateşlemişimdir. korkma bişey olmaz.
-
Amonyum nitratın içine koy suyu oda emer :D
Prinç in içine koy üst kapağını aç kavanozun sonra bitane leğen gibi yogurt kovası gibi birşeyin içine sıcak su doldur kavanozuda onun ortasına oturt hızlanır belki kuruma süreci :D
-
Peroksit bunu yazdı
Prinç in içine koy üst kapağını aç kavanozun sonra bitane leğen gibi yogurt kovası gibi birşeyin içine sıcak su doldur kavanozuda onun ortasına oturt hızlanır belki kuruma süreci :D
yok hocam bak simdi 3 bardak pirince 6 bardak kaynar su koy kisik ateste 15 dk pisir sonra afiyet olsun :P
keske telefonu acmasaydin tornavida ide icini acip tinerle sil bence....
-
Asker bunu yazdıPeroksit bunu yazdı
yok hocam bak simdi 3 bardak pirince 6 bardak kaynar su koy kisik ateste 15 dk pisir sonra afiyet olsun :P
keske telefonu acmasaydin tornavida ide icini acip tinerle sil bence....
valla hacı daha önce telefon çok sağlam darbeler aldı yere düştü kapağı kırıldı falan ama 2 gram suyu görünce göt oldu mk.
Tinerle silme olayını deniz suyuyla ıslandıysa dene diyorlar ama benimkisi bildiğin kar suyu.
Beden eğitimi dersine giderken elimde telefon saate bakarak gidiyorum karda ayağım kaydı direk suyun içine yuvarlandım amk telefon suyun içine girmedi sadece su sıçradı.Herneyse inşallah düzelir yarın.