Telefon Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth1233
    fth1233's avatar
    Erkek

Arkadaşlar 2000 e kadar telefon tavsiyesi bekliyorum. 

Mod not. Kisisel bir gerekceniz yoksa konunun gizliligini kaldirmanizi rica ederiz. | tesekkurler :)

Conqueror..i
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheLaz
    TheLaz's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Xiaomi mi5. Her konuda güzel telefon

[URL=https://datesnow.life]Verified Women[/URL]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KAAMOS
    KAAMOS's avatar
    Erkek

bulabilirsen oneplus 3 

axon 7

bu yılın en iyi 2 telefonu diyebilirim

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Xiaomi mi 5 denmiş ancak telefonun donanımı ne kadar iyiyse kasa kaliteside o kadar kötü. https://youtu.be/d2jav7UdQtE?t=1m53s

ZTE Axon 7 denmiş oda çok şişirme bi cihaz. Kamerasının netleme sorunları var. Mesala bu video Axo 7 ile çekilmiş : https://www.youtube.com/watch?v=8xOZA_vutfo

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

Telefonda her zaman metal kasa favorim oldu. Kullandigim telde oyle oldugu icin memnunum.

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Florenzi bunu yazdı

Telefonda her zaman metal kasa favorim oldu. Kullandigim telde oyle oldugu icin memnunum.

Katılıyorum. Metal telefonu sağlam tutuyor. Metal kasa telefon almayacaksanız en azından çerçevesi metal olsun. Zira yere düşünce darbeyi emme görevi görüyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Erkek

bir kafam bozuk ki sormayın,

n11'de xiaomi mi5 indirimdeydi, iphone 4s'imi saatım, 1289TL fiyata 70TL puan kullanacaktım, 50tl maxipuan gelecekti,

kart devretsin taksitli alayım dedim 2 gün bekledim stok bitmiş. şansıma tüküreyim.

şimdi 1380TL'ye kulaklıksız falan ilan var n11'de =(

Ali Asaf & Elif Dua & Zeynep Sena & Ayşe Zehra'nın Babası
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek
    muaythaist bunu yazdı

bir kafam bozuk ki sormayın,

n11'de xiaomi mi5 indirimdeydi, iphone 4s'imi saatım, 1289TL fiyata 70TL puan kullanacaktım, 50tl maxipuan gelecekti,

kart devretsin taksitli alayım dedim 2 gün bekledim stok bitmiş. şansıma tüküreyim.

şimdi 1380TL'ye kulaklıksız falan ilan var n11'de =(

Beyaz düşünüyorsan hepsiburada da 1300tl

der die das
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GNDZYRYN
    GNDZYRYN's avatar
    Erkek

z5 almayı düşünüyorum daha iyi bi alternatif var mı?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Erkek

@madrew onu gördüm ama hepsiburada'da paket dahilinde kulaklık yok, n11'de kulaklık dahil 1289tl idi.. 70TL indirim çeki + 50TL maxipuan ile 1170TL'ye denk geliyordu.

hüzünlerdeyim.

edit: bu arada konunu baltalamış gibi olduysam özür dilerim kardeşim. bi an ağır üzüntüyle ilk bulduğum telefon konusunda içimi döküp rahatlama moduna girdim, kusura bakmayasın (:

muaythaist tarafından 16/Eki/16 20:37 tarihinde düzenlenmiştir

Ali Asaf & Elif Dua & Zeynep Sena & Ayşe Zehra'nın Babası
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Yanlışım varsa düzeltin ama Mi5'lerin zaten kutusundan kulaklık çıkmıyor ?

Toplam Hit: 2603 Toplam Mesaj: 26
android telefon tavsiye telefon