Telefon Tavsiyesi
-
Arkadaşlar 2000 e kadar telefon tavsiyesi bekliyorum.
Mod not. Kisisel bir gerekceniz yoksa konunun gizliligini kaldirmanizi rica ederiz. | tesekkurler :)
-
-
bulabilirsen oneplus 3
axon 7
bu yılın en iyi 2 telefonu diyebilirim
-
Xiaomi mi 5 denmiş ancak telefonun donanımı ne kadar iyiyse kasa kaliteside o kadar kötü. https://youtu.be/d2jav7UdQtE?t=1m53s
ZTE Axon 7 denmiş oda çok şişirme bi cihaz. Kamerasının netleme sorunları var. Mesala bu video Axo 7 ile çekilmiş : https://www.youtube.com/watch?v=8xOZA_vutfo
-
Telefonda her zaman metal kasa favorim oldu. Kullandigim telde oyle oldugu icin memnunum.
-
Florenzi bunu yazdı
Telefonda her zaman metal kasa favorim oldu. Kullandigim telde oyle oldugu icin memnunum.
Katılıyorum. Metal telefonu sağlam tutuyor. Metal kasa telefon almayacaksanız en azından çerçevesi metal olsun. Zira yere düşünce darbeyi emme görevi görüyor.
-
bir kafam bozuk ki sormayın,
n11'de xiaomi mi5 indirimdeydi, iphone 4s'imi saatım, 1289TL fiyata 70TL puan kullanacaktım, 50tl maxipuan gelecekti,
kart devretsin taksitli alayım dedim 2 gün bekledim stok bitmiş. şansıma tüküreyim.
şimdi 1380TL'ye kulaklıksız falan ilan var n11'de =(
-
muaythaist bunu yazdı
bir kafam bozuk ki sormayın,
n11'de xiaomi mi5 indirimdeydi, iphone 4s'imi saatım, 1289TL fiyata 70TL puan kullanacaktım, 50tl maxipuan gelecekti,
kart devretsin taksitli alayım dedim 2 gün bekledim stok bitmiş. şansıma tüküreyim.
şimdi 1380TL'ye kulaklıksız falan ilan var n11'de =(
Beyaz düşünüyorsan hepsiburada da 1300tl
-
z5 almayı düşünüyorum daha iyi bi alternatif var mı?
-
@madrew onu gördüm ama hepsiburada'da paket dahilinde kulaklık yok, n11'de kulaklık dahil 1289tl idi.. 70TL indirim çeki + 50TL maxipuan ile 1170TL'ye denk geliyordu.
hüzünlerdeyim.
edit: bu arada konunu baltalamış gibi olduysam özür dilerim kardeşim. bi an ağır üzüntüyle ilk bulduğum telefon konusunda içimi döküp rahatlama moduna girdim, kusura bakmayasın (:
muaythaist tarafından 16/Eki/16 20:37 tarihinde düzenlenmiştir -
Yanlışım varsa düzeltin ama Mi5'lerin zaten kutusundan kulaklık çıkmıyor ?