Telefona Keylogger Yüklemek Mümkün Müdür?
-
Arkadaşlar herhangi bir telefonda yapılan işlemlerin; girilen numaraların, yazıların veya basılan tuşların kaydını tutmak mümkün mü?
Mümkünse nasıl yapılabilir?
-
işletim sistemi olan her telefona nasıl program yazılıyorsa keyloggerde o şekilde yazılabilir.
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------işletim sistemi olan her telefona nasıl program yazılıyorsa keyloggerde o şekilde yazılabilir.
-----------------------------mesela bende nokia 2690 cep telefonu var. telefonda değişik programlar var. onların tipinde birşey olabilir mi?
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------işletim sistemi olan her telefona nasıl program yazılıyorsa keyloggerde o şekilde yazılabilir.
-----------------------------Bu yorumu yapmak için girmiştim konuya bende,
-
The_Cure bunu yazdı:
-----------------------------iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------mesela bende nokia 2690 cep telefonu var. telefonda değişik programlar var. onların tipinde birşey olabilir mi?
-----------------------------O telefona bişiy yapılacağını sanmıyorum.
-
whoobay bunu yazdı:
-----------------------------The_Cure bunu yazdı:
-----------------------------ille de o telefona istemiyorum. hani genel konuşuyorum.
-
The_Cure bunu yazdı:
-----------------------------whoobay bunu yazdı:
-----------------------------The_Cure bunu yazdı:
-----------------------------ille de o telefona istemiyorum. hani genel konuşuyorum.
-----------------------------Symbianlar için bi aralar öyle programlar satıyorlardı. Bazı modellerde çalıştıgını soyliyorlardı, ücretli program. 7610 zamanlarında. İnternette araştırırsan bulabilirsin.
-
tahminimce java ile yazılabilir ama nasıl yazılır bilgim yok.
-
işletim sistemi olan telefon diye bişey yok arkadaşlar,program ile yaptıktan sonra lamba bile yakıp söndürse o bir işletim sistemidir,biraz ukalalık gibi oldu ama :)
istenirse 5110-3310 telefonlara bile yazılım yüklenebilir lakin onlar için kaynak koda ihtiyaç var,üreticiden dilenmek gerek.
arkadaşa symbian,android,bada,findows cart curt tarzı işletim sistemi çalıştıran akıllı telefon lazım.Bahsettiği telefon bunların türünde ise olur.
Hocam senin telefon anladığım kadarı ile java destekliyo,Biraz baktım oyun falan yüklenebiliyomuş.
Ayrıca cep telefonları için java program nasıl yazarız,Derleyicisini e-kitabını falan nasıl buluruz?
Bunları bulursak istediğin şey mümkün,java öğrenmek benim de işime yarar,ben de öğrenmek isterim
-
antivir-US bunu yazdı:
-----------------------------işletim sistemi olan telefon diye bişey yok arkadaşlar,program ile yaptıktan sonra lamba bile yakıp söndürse o bir işletim sistemidir,biraz ukalalık gibi oldu ama :)
istenirse 5110-3310 telefonlara bile yazılım yüklenebilir lakin onlar için kaynak koda ihtiyaç var,üreticiden dilenmek gerek.
arkadaşa symbian,android,bada,findows cart curt tarzı işletim sistemi çalıştıran akıllı telefon lazım.Bahsettiği telefon bunların türünde ise olur.
Hocam senin telefon anladığım kadarı ile java destekliyo,Biraz baktım oyun falan yüklenebiliyomuş.
Ayrıca cep telefonları için java program nasıl yazarız,Derleyicisini e-kitabını falan nasıl buluruz?
Bunları bulursak istediğin şey mümkün,java öğrenmek benim de işime yarar,ben de öğrenmek isterim
-----------------------------hocam ben bu işi biraz araştırmayı düşünüyorum aslında.
eğer niyetin varsa beraber bakalım sen bilgili gibi gözüküyorsun.
-
java nın bağımsız platform özelliğini olduğunu düşünürsek, java ile yazılabilir diye tahmin ediyorum.