Telefona Tarihi Söyletme
-
sa. arkadaşlar telefonum sabah 10'la akşam 10 arası her yarım saatte bir ben öyle ayarladım ilk benim yazdıklarımı söylüyo sonra otomatik olarak "saat" diyo hemen ardından saat kaçsa söylüyo sonrada yine ben ne yazmışsam onu söylüyo, başka programla aynı şekilde arandığımda veya mesaj geldiğinde ilk ben ne yazdıysam onu söylüyo; arandığımda ilk ben ne yazdıysam söylüyo hemen ardından rehberde nasıl kayıtlıysa onu söylüyo kayıtlı değilse numarayı söylüyo işte söyledikten sonra ben "arıyor" yazdım bunu söylüyo, mesajda da ilk ben ne yazdısam o sonra gelen mesajı söylüyo, "konuşan alarm" diye programım var alarm saatinde ben neler yazmışsam onları söylüyo.
bu kadar telefonu konuşturmuşken tarihi söyleyebileceğini düşündüm play storede "tarihi söyle" gibi arattım aradığım gibi şeyler çıkmadı.
telefona tarihi söyletme muhabbetini duyan var mı? en basit haliyle bugün için tamam tarihi söylemesin sadece günü söylesin "çarşamba" bile dese yeter (;
-
macrodroid kullan birden fazla koşul tanımlayabilir özelleştirebilirsin.
-
sRcN bunu yazdı
macrodroid kullan birden fazla koşul tanımlayabilir özelleştirebilirsin.
bu dediklerini nerde nasıl yapacam? (:
-
-
yüklü diyo bu uygulamaya. ben önveden macrodroid falan hiç hatırlamıyorumki. zaten bunla alakalı programda yook. bunu nasıl kullanacam?
-
Google asistanla yapsan herhalde işinizi görmüyor.
-
viperstrike bunu yazdı
Nasıl yapacam?
Bide programı yükledim ama nasıl söyletecem yapamadım.
-
ajan1111 bunu yazdıviperstrike bunu yazdı
Nasıl yapacam?
Asistan özelliğin açıksa bugünün tarihini söyle dediğinde şakır şakır söylüyor.
-
-
viperstrike bunu yazdıajan1111 bunu yazdıviperstrike bunu yazdı
Nasıl yapacam?
asistanım açıktır heralde öyle bişeyi kapattığımı hatırlamıyorum. nereye söyleyecem? bide benim trakeostami muhabbetine tam net konuşamıyorum beni anlayabilir inşallah (:
@lynxmaster
bu gösterdiğin nerde?
-
ajan1111 bunu yazdıviperstrike bunu yazdıajan1111 bunu yazdıviperstrike bunu yazdı
Nasıl yapacam?
asistanım açıktır heralde öyle bişeyi kapattığımı hatırlamıyorum. nereye söyleyecem? bide benim trakeostami muhabbetine tam net konuşamıyorum beni anlayabilir inşallah (:
@lynxmaster
bu gösterdiğin nerde?
iphone da, siriye söyleyince bu şekilde cevap veriyor.