Telefona Tarihi Söyletme
-
LynXMaSTeR bunu yazdıajan1111 bunu yazdıviperstrike bunu yazdıajan1111 bunu yazdıviperstrike bunu yazdı
Google asistanla yapsan herhalde işinizi görmüyor.
Nasıl yapacam?
Bide programı yükledim ama nasıl söyletecem yapamadım.
Asistan özelliğin açıksa bugünün tarihini söyle dediğinde şakır şakır söylüyor.
asistanım açıktır heralde öyle bişeyi kapattığımı hatırlamıyorum. nereye söyleyecem? bide benim trakeostami muhabbetine tam net konuşamıyorum beni anlayabilir inşallah (:
@lynxmaster
bu gösterdiğin nerde?
iphone da, siriye söyleyince bu şekilde cevap veriyor.
biz liseden beri androidçiyiz (; samsung a01 telefonum.
-
-
ajan1111 bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdıajan1111 bunu yazdıviperstrike bunu yazdıajan1111 bunu yazdıviperstrike bunu yazdı
Google asistanla yapsan herhalde işinizi görmüyor.
Nasıl yapacam?
Bide programı yükledim ama nasıl söyletecem yapamadım.
Asistan özelliğin açıksa bugünün tarihini söyle dediğinde şakır şakır söylüyor.
asistanım açıktır heralde öyle bişeyi kapattığımı hatırlamıyorum. nereye söyleyecem? bide benim trakeostami muhabbetine tam net konuşamıyorum beni anlayabilir inşallah (:
@lynxmaster
bu gösterdiğin nerde?
iphone da, siriye söyleyince bu şekilde cevap veriyor.
biz liseden beri androidçiyiz (; samsung a01 telefonum.
iphone'a terfi etme zamanı gelmiş o zaman :)
-
@viperstrike bunu nerden yaptın hocam? ve önemlisi sesli olarak söylüyor mu? (;
-
ilk önce "okey google" dediğimiz de telefonun geri dönüş yapabiliyor olması lazım. Default ayarlarda asistan dili türkçe olduğunda genelde cevap vermiyor. Bu yüzden asistan dilini ingilizce olarak tanımlamak lazım. Ama merak etme türkçe olarak açılıyor. Asistan ayarlarından ilk seçili dil English(United States) olsun ikinci sıraya Türkçe'yi koy. Ardından Voice Match i tamamlayıp "okey google" tepkisine yanıt aldıktan sonra bugünün tarihini söyle dedikten sonra günü ve tarih tam şekilde sana geri okuyacaktır.
Dipnot: Baya eğlenceli özellikleride var. arama yaptırma,mesaj yazdırma, program açma vs. gibi şeyler de yapabilirsiniz.