Telefondaki Tüm Şifreleri Görme
-
sa müritler şimdi bizim okulda wireless var bende 1 aydır peşinden koşuyordum şifreyi ögrenebilmek için uzun ugraşlar sonucunda felsefe hocası bir defa yazarım şifreyi daha karışmam dedi ve yazdı şuadna hedeflerde kayıtlı yani baglan dedigim zaman sormuyor sınıfta arkadaşlarımından yararlanmasını istiyorum wireless den onlarda telden giricekler telefondaki bu şifreleri gösteren bir program varmıdr ??
benim telefon 5800 xm
-
bende de g500 var toshiba,simlock şifresini öğrenmiş olurum... var mı bilen?
-
Yoktur..
-
Hepaq bunu yazdı:
-----------------------------
sa müritler şimdi bizim okulda wireless var bende 1 aydır peşinden koşuyordum şifreyi ögrenebilmek için uzun ugraşlar sonucunda felsefe hocası bir defa yazarım şifreyi daha karışmam dedi ve yazdı şuadna hedeflerde kayıtlı yani baglan dedigim zaman sormuyor sınıfta arkadaşlarımından yararlanmasını istiyorum wireless den onlarda telden giricekler telefondaki bu şifreleri gösteren bir program varmıdr ??
benim telefon 5800 xm
-----------------------------hocam o logların kayıt edildiği bir yer vardır x-plorer ile orayı bulup şifreyi bulabilirsin ama nereye kaydeder bilemiyorum.
ayrıca eğer öle herkese verilmiyorsa şifre bence suyunu çıkarmayın.
-
heza bunu yazdı:
Hepaq bunu yazdı:
benim telefon 5800 xm
-----------------------------hocam o logların kayıt edildiği bir yer vardır x-plorer ile orayı bulup şifreyi bulabilirsin ama nereye kaydeder bilemiyorum.
ayrıca eğer öle herkese verilmiyorsa şifre bence suyunu çıkarmayın.
-----------------------------herkes degil bizim sınıf sadece hocam :D
-
sınıftan birnin başka sınıfta arkadaşı vardır. onun da başka sınıftan sonrası bütün okul öğrenir vee mutlu son şifre değişir.senden takılsınlar paraylan kiralat derim.
-
Sen kullan gitsin ne veriyorsun başkasına, oda verir bir başkasına,
-
Modemin Arayuzune Girmeyi Neden Hic Denemiyosun :)
-
Martech bunu yazdı:
Modemin Arayuzune Girmeyi Neden Hic Denemiyosun :)
-----------------------------telefondan ?
-
konu up
-
konu güncel...