Telefondaki Tüm Şifreleri Görme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    brK
    brK's avatar
    Erkek

Harbi ya Windows Mobile 6.1 de öğrenebilirmiyiz ? bir ton wireless şifresi kayıtlı rom değiştiremiyorum

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

telefonu usbden bağladığın zaman com portu çıkıyor linuxta direk ama sizin telefonda wireless kartı var telefonu bilgisayara bağla makinanın değilde telefonun wireless kartını seç diyecem de  belki şansına otomatik bağlanır yada hex olarak şifreyi görebilebilin.. 

ama sadece teori tabi telefon com portunda olsa bile arayüzünden bağlanmadığın için şifreyi tekrar isteyebilir.. benzer modelde bi telefon olsaydı dener kesin bişey yazardım neyse..

not: com portundan kastım dandik tridentlerde çıkan com portu benimkinde bi ağ aygıtı olmadığından direk simkart dan nete bağlanmaya çalışıyo.. ağ kartı olan modellerde de muhtemelen ağ kartını seçebilirsin.. usb wireless adaptörler gibi düşündüm ama.. denemek lazım tabi.. :| ufff çok karışık be kamil..

edit: gerçi çat diye alabiliyo olsaydın adamın telefonunu çal kablosuz şifrelerini al.. internet işlemleri için ağı sniffle.. abooaww :D baya bi karanlık işlere giriyon bence alınmaz bilader vazgeçtim fikrimden :|

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
Toplam Hit: 5629 Toplam Mesaj: 13