Telefondan Usb Bağlantı Sorunu!!!
-
beykozluu bunu yazdıHaymatlos bunu yazdıbeykozluu bunu yazdıNecati bunu yazdı
telefonu pc`ye tanitmana gerek yok haci abi , firmwareyi telefona indirip unzip yapdiktan sonra , odine firmwarenin yolunu gösterip flash diyorsun is bitiyor :)
kardeş telefona odin.den eski sürümü yüklemeye çalışırken bişey oldu tele bişey oldu açamıyorum da napıcam bilmiyorum
Samsung logosunda dönüp dönüp duruyor mu?
nasıl yani hocam anlamadım
Telefonu açmaya çalıştığında eğer factory/data wipe yapmazsan samsung logosunda takılı kalabiliyor, telefon açılmıyor. Eğer böyle bir şeyse recovery moduna girip factory/data wipe yap sonra download moduna alıp tekrar flashla romu?
-
Necati bunu yazdı
yanlis firmware yüklemedigine eminsin demi ?
nerden indirdin link verebilirmisin ?
http://www.androidturk.gen.tr/Thread-orjinal-stock-rom-gingerbread-2-3-3-rom-kurulum-galaxy-ace-5830 burda yazılanları win7 yüklü biligsayarda yapmaya çalıştım uzun sürecekti ben de çektim geldim eve win8.1 yüklü kendi bilgisayarımda yapatım dedim bu seferde bilgisayar telefonu usbden tanımıyor
-
Haymatlos bunu yazdıbeykozluu bunu yazdıHaymatlos bunu yazdıbeykozluu bunu yazdıNecati bunu yazdı
telefonu pc`ye tanitmana gerek yok haci abi , firmwareyi telefona indirip unzip yapdiktan sonra , odine firmwarenin yolunu gösterip flash diyorsun is bitiyor :)
kardeş telefona odin.den eski sürümü yüklemeye çalışırken bişey oldu tele bişey oldu açamıyorum da napıcam bilmiyorum
Samsung logosunda dönüp dönüp duruyor mu?
nasıl yani hocam anlamadım
Telefonu açmaya çalıştığında eğer factory/data wipe yapmazsan samsung logosunda takılı kalabiliyor, telefon açılmıyor. Eğer böyle bir şeyse recovery moduna girip factory/data wipe yap sonra download moduna alıp tekrar flashla romu?
factory/data wipe oraya da giremiyorum hacı acayip bişey oldu telefonu normal açtığımda telefon simgesi yanında bilgisayar simgesi bağlantı yapılamadı gibi bir işaret aralarında
-
hocam bataryayı çıkart, power'e basılı tut 5 saniye falan sonra bırak. usb kablosunu tak sonra ses kısma + home + power'e basılı tutarken bataryayı tak ben tanıttım o şekilde 8.1'e şimdi sorun yok tek seferde tanıyor. eski mesajlarıma bak 4.4 kitkat kurmaya çalışmıştım mal gibi :D
-
telefonun kapali oldugundan emin ol gerekirse pili cikart tak ve sonra
ses button +
homebutton
powerbutton
basili tutup acmayi dene birde recoverymode girmesi gerekedit : the korsans daha hizli yazdi :)
Necati tarafından 30/Ara/14 00:12 tarihinde düzenlenmiştir -
Necati bunu yazdı
telefonun kapali oldugundan emin ol gerekirse pili cikart tak ve sonra
ses button +
homebutton
powerbutton
basili tutup acmayi dene birde recoverymode girmesi gerekedit : the korsans daha hizli yazdi :)
dediğiniz gibi yapıyorum dowloading moda geçiyor ama bu sefer bilgisayarda usb aygıtı tanınmadı diyor odinde com portları boş gözüküyor. RAMDAMP ta comportu açılıyor bu sefer yükleme yapmıyor
-
Kardes downloadmode degil recoverymode gireceksin onun icinde volume up basili tut down degil
sonra wipe data/factory reset
wipe cache partition
( önce bi restrt now de bakalim noluyo, olmazsa )
update from external storage deyip firmware yolunu gösterebiliyorsan göster yeniden flash yapsin
Necati tarafından 30/Ara/14 00:45 tarihinde düzenlenmiştir -
Necati bunu yazdı
Kardes downloadmode degil recoverymode gireceksin onun icinde volume up basili tut down degil
sonra wipe data/factory reset
wipe cache partition
update from external storage deyip firmware yolunu gösterebiliyorsan göster yeniden flash yapsin
kardeş volume up basılı tutunca RAMDUMP giriyor bende kafayı yicem arkadaş yaa
-
volume up basmadan dene sadece home button ve power dene
samsung logo 2 sefer gelene kadar basili tut
Necati tarafından 30/Ara/14 00:50 tarihinde düzenlenmiştir -
Necati bunu yazdı
volume up basmadan dene sadece home button ve power dene
samsung logo 2 sefer gelene kadar basili tut
kardeş uğraştırıyorum seni de ama az önce anlattım onu da yapıyorum bi tane telefon bi tane bilgisayar ortalararında sarı ünlem işareti var heralde bağlantı kurulamıyor manasında ama usb kablosu takılı olmadığı halde bu şekilde açılıyor anlamadım gitti naptım acaba