Telefondan Usb Bağlantı Sorunu!!!
-
pc ye samsung kies kurup telefonu downloadmode alinca telefonu taniyormu ? usb ile
-
Necati bunu yazdı
pc ye samsung kies kurup telefonu downloadmode alinca telefonu taniyormu ? usb ile
onu da yapmıyor anlıcan .mına koduk telefonun
-
burda kies kurmanin amaci driverler kurulsun ,kiesi kapat usb ile pc ye bagla odini ac taniyormu tanimiyormu ?
-
Necati bunu yazdı
burda kies kurmanin amaci driverler kurulsun ,kiesi kapat usb ile pc ye bagla odini ac taniyormu tanimiyormu ?
yok babacım hiçbişey olmuo deli etti beni
-
beykozluu bunu yazdıNecati bunu yazdı
volume up basmadan dene sadece home button ve power dene
samsung logo 2 sefer gelene kadar basili tut
kardeş uğraştırıyorum seni de ama az önce anlattım onu da yapıyorum bi tane telefon bi tane bilgisayar ortalararında sarı ünlem işareti var heralde bağlantı kurulamıyor manasında ama usb kablosu takılı olmadığı halde bu şekilde açılıyor anlamadım gitti naptım acaba
bu var sa gönlün rahat olsun o telefon ayaga kalkar
sakin ol sakinleş :D
w7 bir pc bul yeni bir kablo bul ve dolu bir batarya bul
w7 kies yükle
tek parçalı rom u dene gene aynı ıse (gene sorun yok)
S5830XWKA9 bu romu ara bul bu çok parcalı romdur bunu at
en onemlısı panık yapma bı sakın ol :)
-
kady bunu yazdıbeykozluu bunu yazdıNecati bunu yazdı
volume up basmadan dene sadece home button ve power dene
samsung logo 2 sefer gelene kadar basili tut
kardeş uğraştırıyorum seni de ama az önce anlattım onu da yapıyorum bi tane telefon bi tane bilgisayar ortalararında sarı ünlem işareti var heralde bağlantı kurulamıyor manasında ama usb kablosu takılı olmadığı halde bu şekilde açılıyor anlamadım gitti naptım acaba
bu var sa gönlün rahat olsun o telefon ayaga kalkar
sakin ol sakinleş :D
w7 bir pc bul yeni bir kablo bul ve dolu bir batarya bul
w7 kies yükle
tek parçalı rom u dene gene aynı ıse (gene sorun yok)
S5830XWKA9 bu romu ara bul bu çok parcalı romdur bunu at
en onemlısı panık yapma bı sakın ol :)
panik olmak değil de sinir oldum kardeş :)
-
panik hata yaptırır
su an kurtarılacak durumda durumu daha da kotulestırme dıye sakın ol dedım
dedigim sırada gidersen sorun cozulur
yeterkı download mod/yada unlem ısaretını gor
-
Telefon recovery moduna giriyorsa sideload ile yüklenebilir rom. Gerçi usb tanımıyor diyorsun. O zaman bir diğer alternatif recovery modunda hafıza kartından yükleme varsa romu hafıza kartına atıp recovey modundan flashlamak. Benzer sorunla ben de S3 le karşılaştım çözene kadar 2 gün geçmişti :D
-
kady bunu yazdı
panik hata yaptırır
su an kurtarılacak durumda durumu daha da kotulestırme dıye sakın ol dedım
dedigim sırada gidersen sorun cozulur
yeterkı download mod/yada unlem ısaretını gor
Download mod açılıyor bi de şu S5830XWKA9 paketi bulsam acab elimdeki paketten mi kaynaklı acaba
-
Haymatlos bunu yazdı
Telefon recovery moduna giriyorsa sideload ile yüklenebilir rom. Gerçi usb tanımıyor diyorsun. O zaman bir diğer alternatif recovery modunda hafıza kartından yükleme varsa romu hafıza kartına atıp recovey modundan flashlamak. Benzer sorunla ben de S3 le karşılaştım çözene kadar 2 gün geçmişti :D
recovery modu da açamıyorum hocam işte