Telefonla Konuşurken Yankı Yapıyor
-
yaklaşık 1 aydır telefonumda bi arıza var. karşı taraf benle konuşurken kendi sesini duyuyormuş. sebebi ne olabilir.?
Mod: konu neden gizli ?
-
LinkinMeTiN bunu yazdı
yaklaşık 1 aydır telefonumda bi arıza var. karşı taraf benle konuşurken kendi sesini duyuyormuş. sebebi ne olabilir.?
dinleniyorsun
-
Schwarz bunu yazdıLinkinMeTiN bunu yazdı
dinleniyorsun
bende öyle biliyorum. iki kişiden biri dinleniyor :) benim avea hatta da var aynısı. trcellde yok.
-
Schwarz bunu yazdıLinkinMeTiN bunu yazdı
dinleniyorsun
Geçen arkadaşta dinleniyorsun dedi ? başka sebep olamamız yani ?
-
http://www.youtube.com/watch?v=Jshx5S3WdQQ
Neyse, var mi dinlenme ihtimalin bi suca karsman filan ?
-
Bağlı olduğun baz istasyonunda sorun olabilir.
-
Valla telefonum şu sesi çıkarıyor dinleniyorum falanca sesi çıkarıyor seviliyorum ne bileyim vs bu tür hurafeleri bırakalım. Sonuçta üst düzey bürokratlar vs Bakanlar dahi dinleniyor. Hiç mi bunlar bir uzman ile görüşüp acaba telefon dinlenince nasıl anlarız diye danıştıkları kimse olmuyor. Eğer anlaşılabilseydi bunlar önce çözüm bulurdu. Kesinlikle yankı dinlenme sebebi değildir... Hani derler ya kulaklarım çınlıyor biri benden söz ediyor diye? Yorum olarak şunu dememiz daha doğru: Bence kulakların kirli gidip temizle diye seni uyarıyor...
-
tabi başka sebepte olabilir. o ayrı konu. zaman zaman bulunduğun baz istasyonundan kaynaklıda olabilir. senkronizasyon sıkıntısı vs. ama genelinde bu sorun varsa dinlenme olası. heleki bişeylerden şüpheleniyorsan. misal ben çalışıtğım şirket gereği, avea hattımın dinlendiğini zaten biliyorum. kurum telefonu nede olsa. dinlenme olduğu zaman, senin sesin banda girip çıktığından kaynaklanıyor o yankılanma.
ama dediğim gibi. şunu bir dene önce. hattı çıkar, ya kendi telefonuna başka bi arkadaşının hattını tak dene, yada kendi hattını başka arkadaşının hattına tak dene. yankılanma varmı yokmu? hattın başka telefondayken gene yankı varsa, bulunduğun yeri değiştirip dene. baz istasyonu değişsin. gene yankı varsa dinleniyorsun. bu şartlar sağlanmıyosa, yani telefona başka arkadaşının simi taktığında sıkıntı geçimiyosa, telefonda sıkıntı vardır. v.s. gibi yorumu bulursun zaten.
-
haha dinleniyorsun demişler
başka bir tele tak simini dene sorun olmazsa telde donanımsal bir sorun vardır
eğer onda da aynı şey olursa normal konuştuğunun kmlerce uzakta bi yerde dene çünkü sorun bazda da olabilir
yine olursa kendi teline başka simi tak sorun çıkmazsa sorun simindedir simi değiştir
-
Hoca bu bazı kişileri dinliyorlar falan onlar nasıl yakalanıyor o zaman? Telefondaki yankıyı duymuyor mu onlar? :S Sessizce dinlenilmiyor mu
-
https://www.google.com.tr/search?ie=UTF-8&hl=tr&q=telefon%20konuşurken%20yankı%20yapıyor
Yaklaşık 28.600 sonuç bulundu (0,35 saniye)