Telefonla Konuşurken Yankı Yapıyor
-
Hocam dinleme otomatik kayit olarak yapiliyor biri bilgisayar basinda sessizce sizi dinliyor durumu yok. Kayit edip sonra dinliyorlar. Arastirdim ordan biliyorum. Acikcasi bende supheleniyorum arkadaslarla bu son olaylarin girgirini yaptiktan sonra bendedr basladi bu yanki isi belkise dinliyorlardir. Bilemezsin :) Bence gerekli bisey dusun simdi onemli bir adamin ismini aniyorsun sistem o ismi taniyor seni listeue aliyor bence olay boyle :) zeybekustasi tarafından 09/Oca/14 14:28 tarihinde düzenlenmiştir
-
dinlenme filan değil hocam senin telin mikrofonu bozuk . i phone sa daha önce tamir görmüş se de yapar onunda mikrofonu değişmesi gerek
-
Hocam konusma sonunda alkis sesi felan geliyormu.! hani diyorum dinleniyormussun demekki sesin cok guzel birileri gizliden seni kesfetmeye calisiyor:))
Yok kardes yok dinleme olayi yok o olay bendede oldu bi kac, problem sim kartindan felanda deil ya senin yada karsi tarafin telefonu ile alakali bi durum..
-
garip ama kapakla ilgili problem
-
dinleniyorsun diyorlar ama ben tuvallette falan konuştummu (küçük dar alanda)karşıtarafa ses ole gidiomuş :D
hattın faturalımı fatura da bi artış oldumu hiç ?
-
basit hoparlörün sesini kıs hacı yüksek ses olunca gelen ses kasanın içinden mikrofona kadar gidiyo ve ordan karşı tarafa dönüyo...