Telefonla Konuşurken Yankı Yapıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    Hocam dinleme otomatik kayit olarak yapiliyor biri bilgisayar basinda sessizce sizi dinliyor durumu yok. Kayit edip sonra dinliyorlar. Arastirdim ordan biliyorum. Acikcasi bende supheleniyorum arkadaslarla bu son olaylarin girgirini yaptiktan sonra bendedr basladi bu yanki isi belkise dinliyorlardir. Bilemezsin :) Bence gerekli bisey dusun simdi onemli bir adamin ismini aniyorsun sistem o ismi taniyor seni listeue aliyor bence olay boyle :) zeybekustasi tarafından 09/Oca/14 14:28 tarihinde düzenlenmiştir

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moustache
    moustache's avatar
    Erkek

dinlenme filan değil hocam senin telin mikrofonu bozuk . i phone sa daha önce tamir görmüş se de yapar onunda mikrofonu değişmesi gerek

Filament ve elektronik komponent için kirpilab.com <3
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek

Hocam konusma sonunda alkis sesi felan geliyormu.! hani diyorum dinleniyormussun demekki sesin cok guzel birileri gizliden seni kesfetmeye calisiyor:))

Yok kardes yok dinleme olayi yok o olay bendede oldu bi kac, problem sim kartindan felanda deil ya senin yada karsi tarafin telefonu ile alakali bi durum..

Altın'ı olan kuralı koyar,kuralı koyan altın'ı alır!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LinkinMeTiN
    LinkinMeTiN's avatar
    Erkek

garip ama kapakla ilgili problem 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

dinleniyorsun diyorlar ama ben tuvallette falan konuştummu (küçük dar alanda)karşıtarafa ses ole gidiomuş :D

hattın faturalımı fatura da bi artış oldumu hiç ?

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anduril_9
    anduril_9's avatar
    Erkek

basit hoparlörün sesini kıs hacı yüksek ses olunca gelen ses kasanın içinden mikrofona kadar gidiyo ve ordan karşı tarafa dönüyo...

Toplam Hit: 4977 Toplam Mesaj: 17