Telefonlara Format Atma
-
arkadaşlar ben telefoncuyum bu format 2 şekli vardır 1. soft forwad 2. hard forwad bu 6600 6630 7610 telefonlarda kusursuz çalışmaktadır
-
Cep telefonunun mesaj bölümüne giriyorsun format yazıp 2222 ye kısa mesaj atıyorsun türkcell senin yerine anında formatı basıyor :P
Telsimde ise önce 7500 a format yazıyorsun mesaj 4 gün sonra iletileceği için sen çoktan telefonu kırmış oluyorsun formata da gerek kalmıyor ;) ahauahsua
-
52 / 10 Larda oluyormu ? bilmek benimde hakkım...
-
bende 34 10 var oluomu ki
-
6230 a format atılıyormu
-
amaç format atmaksa at telefonu yere üstünde tepin halay çek sonra bi bakmışsın ortada veri felan kalmamış (tabi telefon da)
-
tavana03 bunu yazdı:
6230 a format atılıyormu
format sadece ve sadece symbian işletim sistemi olam modelere atılır.örğ.6600,7610,6670,6630,3650,3660,6680,6681 felan filan -
Beyler bu format işini ilk duyduğumda "hadi ya oluyor mu peki" deyip arkasından "*#7370#" tabi oluyormuş. Sonra tabi bu kodu unutmak için elimden geleni yaptım ama işte yine karşıma çıktı. Siz kendinizde iseniz benim gibi denem amaçlı yapmayın. O gün bir kötü oldum bi kötü oldum... Çok kötü olmuştum bu acıyı tatmanızı istemem
...
Üf
-
Beyler ben yine çok kötü oldum birden yıkıldım varya. Ah ulan ahhhhhhhhhhhhh....
-
WindsOfChange bunu yazdı:
Ben 6600 da böyle yapıyorum baska telefonlarda denemedim
ben 6630 da da denedim oluyo arkadaslar bu teleofnlara format atma yontemidir. Sadece symbian isletim sistemi kullanan telefonlar icin gecerlidir. Nokia uzerinde