Telefonlarda 5 GB Ram'ide Gördük
-
Martech bunu yazdı
Bir apple kullanıcısı olarak şunu üzülerek belirtmeliyim.
Daha önceden android kullanmış birisi olarak bu tarz cihazlara bu kadar fazla ram koymanın şarj süresini kısaltmaktan başka bir işe yaramıyor. Bunu başta olmak üzere samsung ve diğer firmalar yapıyor. Önemli olan yazılım ve donanımızı çok iyi derecede optimize edebilmektir. Bunuda şuan en şekilde başaran cihazlar apple ve google nexus serileridir.
Android çok aşırı derecede ram tüketiyor önce bunun minimize edilmesi gerek :(
bunu bilmeden yazdığını varsayıyorum müridim...ram tüketimini azaltmak kadar saçma bişi olamaz.boş ram bi işe yaramayan ramdir.detaylı bilgiyi için araştırman lazım ama eğer 1gb ram boş kalacaksa 1gb ram koymasınlar daha iyi
-
Ekerci bunu yazdıMartech bunu yazdı
Daha önceden android kullanmış birisi olarak bu tarz cihazlara bu kadar fazla ram koymanın şarj süresini kısaltmaktan başka bir işe yaramıyor. Bunu başta olmak üzere samsung ve diğer firmalar yapıyor. Önemli olan yazılım ve donanımızı çok iyi derecede optimize edebilmektir. Bunuda şuan en şekilde başaran cihazlar apple ve google nexus serileridir.
bunu bilmeden yazdığını varsayıyorum müridim...ram tüketimini azaltmak kadar saçma bişi olamaz.boş ram bi işe yaramayan ramdir.detaylı bilgiyi için araştırman lazım ama eğer 1gb ram boş kalacaksa 1gb ram koymasınlar daha iyi
Güldürdün Martech. Ekerci haklı, android de bütün uygulamaların dataları ram da tutulur çünkü bir sonraki çalıştırmanda tıkladığın anda açılması hedeflenir. Yani o uygulama aslında arka planda çalışmıyordur, yalnızca duruyordur orada o yüzden CPU yüklemesine sebep olmayacağı için de boş ram ile dolu ram arasında enerji konusunda bir fark yoktur. Anlatayım mı daha?
-
4000Mah batarya..ohaa
-
THT2005 bunu yazdı
4000Mah batarya..ohaa
Lenovo p70 den yaziyom sabah 8 den beri tel elimde whatsall takiliyom isik otomatik %45 sarz suan :D
-
Martech bunu yazdı
Apple' nı alıp koşarak uzaklaş hocam sen, RAM nedir, ne işe yarar fikrin var mı ? :D
-
Theholiqan bunu yazdı
Zenfone 2 var bende üstüne rakip tanımam
4 gb DDR3 Ram
2.3 ghz 4 çekirdek Intel Atom
32 gb SSD
13 megapiksel arka 5 ön
1300 tl ye bunu veriyorlar mantıken fazlasıyla iyi kaç aydır kullanıyorum tek sorun yaşamadım
Kamera kalitesi megapixel ile ölçülmez. Ayrıca kamerası dandik bu cihazın bildiğin. Fotoğrafı işliyorum diye tonla noise basıyor. Batarya mok gibi intel işlemci şarjı içmeye devam ediyor bu modeldede.
-
VEXTA bunu yazdıTHT2005 bunu yazdı
4000Mah batarya..ohaa
Lenovo p70 den yaziyom sabah 8 den beri tel elimde whatsall takiliyom isik otomatik %45 sarz suan :D
iyiymiş :)
-
en iyisi iphone alacan rahatına bakacan bu telefonlar çöp bana göre
-
Martech bunu yazdı
Kullanmasam neyse diyeceğim hocam tamam eyvallah ios 1 GB ram yeterli geliyorda safari'de 2-3 tane sekme aç bakayım ne oluyor ? Programların ram tüketimini ayarlayabilirsin fakat bir web sayfasının harcadığı rame pek bir şey yapamazsın.
Zaten o yüzden Apple kullanıcıların şikayetlerini dikkate alarak iPhone 6S'te 2 GB ram kullandı.
Sonuç olarak iPhone'da bir şeyi beğenmedin mi ? Alışırsın.
Android'te bir şeyi beğenmedin mi ? İstediğin gibi değiştirirsin.
mkyb tarafından 03/Eyl/15 06:45 tarihinde düzenlenmiştir
-
mkyb bunu yazdıTheholiqan bunu yazdı
Zenfone 2 var bende üstüne rakip tanımam
4 gb DDR3 Ram
2.3 ghz 4 çekirdek Intel Atom
32 gb SSD
13 megapiksel arka 5 ön
1300 tl ye bunu veriyorlar mantıken fazlasıyla iyi kaç aydır kullanıyorum tek sorun yaşamadım
Kamera kalitesi megapixel ile ölçülmez. Ayrıca kamerası dandik bu cihazın bildiğin. Fotoğrafı işliyorum diye tonla noise basıyor. Batarya mok gibi intel işlemci şarjı içmeye devam ediyor bu modeldede.
harbiden bok gibi cihaz.
al bizim bilgi işlem müdürü büyük hevesle aldı. rezil bir cihaz.
bütün dandik parçaları birleştirip salmışlar piyasaya. öğleden sonra fotoğraf atıyor bana sulu boya gibi :D
tatmin edecek ekstra özelliği yok. aynı paraya g2 alıp babalar gibi kullansaydı böyle olmayacaktı. git g2 al dedim dinlemedi.