Telefonlarda 5 GB Ram'ide Gördük

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek
    Theholiqan bunu yazdı

Zenfone 2 var bende üstüne rakip tanımam

4 gb DDR3 Ram

2.3 ghz  4 çekirdek Intel Atom

32 gb SSD

13 megapiksel arka 5 ön

1300 tl ye bunu veriyorlar mantıken fazlasıyla iyi kaç aydır kullanıyorum tek sorun yaşamadım

Hocan Gigaset firmasini digerleri ile bir tutma. Tutar bu telefon. Ayrica biri kalin demiste telefon dedigin 5s gibi kalin olmali.

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

5 çikobaytın 5 ini de kullanamadıktan sonra neyleyim o 5 çikobaytı.

goo.gl/qBNZmW
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

su an kurdugum pc de 3gb ram var

intel p4 3,2 ghz makine (yil 2015)

:)

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oksijen
    oksijen's avatar
    Erkek
    Martech bunu yazdı

Bir apple kullanıcısı olarak şunu üzülerek belirtmeliyim.

Daha önceden android kullanmış birisi olarak bu tarz cihazlara bu kadar fazla ram koymanın şarj süresini kısaltmaktan başka bir işe yaramıyor. Bunu başta olmak üzere samsung ve diğer firmalar yapıyor.  Önemli olan yazılım ve donanımızı çok iyi derecede optimize edebilmektir. Bunuda şuan en şekilde başaran cihazlar apple ve google nexus serileridir. 

Android çok aşırı derecede ram tüketiyor önce bunun minimize edilmesi gerek :( 

Hocam iyi guzelde iphoneda da ram yok sekme ac 5 tane gec aralarinda her seferinde birdaha yukluyor sayfayi. Ram iyidir ya dursun kenarda

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Gigaset-akilli-telefon-pazarina-girdi-Baskan-yardimcisi-Hasan-Palandoken-ile-konustuk.htm

Adama helal olsun Türkçesi bozuk olduğu halde halkıma Türkçe hitap edeceğim demiş.

http://gigaset.me/tr_TR/#home

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Fiyatları iyi gibi geldi de TR ye kaç liradan girer bilemedim.

http://www.gigaset.com/be_en/gigaset-smartphones.html?___store=be_en

ekleme: bu konu harici 5gb ram ibaresini göremeyen tek ben miyim?

1049 tarafından 16/Eyl/15 20:36 tarihinde düzenlenmiştir

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

telefonda 5 gb ram ne aq benim bilgisayarımda 4 gb ram var. bi de 1 yıl kullandıktan sonra kasmaya falan başlar bu.

7 ay öncesine kadar apple düşmanı bi insan olarak, androidin kasma problemlerinden usandığım için bi de iphone alayım bakayım dedim gayet memnunum. 

iphone kapalı, kısıtlı özelleştirilemiyor falan bırakın, jailbreak yapın fıstık gibi oluyor.

he herkes iphone kullansın , iphone ne kadar süper lan demiyorum tabi herkesin kendi tercihi ama iphone'u çok saçma noktalardan eleştiriyorsunuz.

Toplam Hit: 3457 Toplam Mesaj: 28
siemens ram gigaset