folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Telefon/TV İle Yapılan Alışverişin Kargosunu Almama

Telefon/TV İle Yapılan Alışverişin Kargosunu Almama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

Geçen gün tvde iphone 5s veren bir soru vardı. Can sıkıntısından çaldırıp kapattım, beni geri aradılar, soruyu bildim. Yıkılacak olan evin adresini verdim :)

PTT ile ödemeli göndermişler, kontrol etme şansım yokmuş. PTT'de çalışan çocuk sağolsun aradı, "abi sana bir kargo var getireyim mi 138TL ücreti var." Üzerinde ne yazıyor dedim. "iphone 6 yazıyor" dedi.

Getirdğinde içini aıp kontrol edemeyeceğimi söyledi. Dolandırıcılık oluyor haberiniz olsun falan dedi. Getirme, güvenemiyorum bok da çıkabilir dedim :D

Almazsam ne olur dedi. Geri gider dedi. İyi dedim almıyorum. Beklesin beklesin geri gitsin, birazda onlara girsin dedim.

Bugün mesaj atmış ayfoncu firma: Ses kaydınız var, almadığınız taktirde yasal işlem başlatılacaktır demiş.

Sorum şu: Neye dayanarak yasal takip başlatacaklar? Yasal takip ile ilgili birşey kabul etmedim, ürünü de almadım. Ses kayıtlarımda ayfon 5s değilse kargoyu almayacağımı söyledim. Zaten gelen ürün yanlış. Neyin kafasındalar :D

Bonus: isteyen olursa elimde sıfır ayfon6 var, 138TL'ye bırakırım :D

bonus 2: Bari soruyu da yazayım da cevabı düşünün: bahçede yeşil, markette siyah, evde kırmızı olan şey nedir?

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

kazık yemişsin 99 tl'ye alabilirdin

https://www.tahribat.com/forum/phone-6-99-tl-213153

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

aynı olayı peder yaptı almadı sonra şirket sizi mahkemeye verdecez demiş

sonra bizimkide verin dedi gitti kendiside suç duyurusunda bulundu şirket sahiplerini ifadeye felan çağırmışlar

sonuç bi bok çıkmadı :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

Az önce çinden gelen siparişim getiren PTT kargocusuyla görüştüm. Hiç birşey olmadı zorla satamazlar sana dedi. Neyin kafasında bunlar öyleyse dedim. Cevab veremedi :)

Böyle yasal dolandırıcılıklara nasıl izin veriyor bu kanunlar anlamıyorum. Biz bunları dolandıramaz mıyız :D

NoktaliVirgul tarafından 23/Kas/15 12:01 tarihinde düzenlenmiştir

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Ben bu savı hep savundum zaten. Söyleyip sipariş verip almasan batar bu pezevenkler. Zaten yasal hakkın var almamak için hangi kafadalar. Gidip dava açın ustunede selam soyleyin de

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

Ben bu savı hep savundum zaten. Söyleyip sipariş verip almasan batar bu pezevenkler. Zaten yasal hakkın var almamak için hangi kafadalar. Gidip dava açın ustunede selam soyleyin de

Aramıyor ki adamlar, sms atıyorlar :) ararsa; aç dava, açıklamaya selam yaz diycem :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Göz korkutuyorlar korkma bi bok olmaz.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sucukcu
    sucukcu's avatar
    Homo

ya çıkarsa ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Forumdan bi mürid vardı bunların yanında elemandı sanırım. Çin'den gelen telefonları montajlayıp kargoloyurız demişti. Hatta polis baskınında telefonları çuvala doldurup kaçtığını vs yazmıştı. Kimdi o ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Göz korkutuyorlar korkma bi bok olmaz.

Bende öyle düşündüm. Birşey olcağından sormadım da yasal dayanakları var mı diye merak ediyorum sadece.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    sucukcu bunu yazdı

ya çıkarsa ?

Öğrenmek içn 138TL verir miydin :D

Toplam Hit: 1636 Toplam Mesaj: 19
iphone 6