Telefon/TV İle Yapılan Alışverişin Kargosunu Almama
-
7 gün cayma hakkın var. Yakında seni sahte hukuk bürosu adı altında taciz edecekler avukatım diye. Zamanında arkadaşlarla taşak geçmek için penis büyütücü söyleyip almamıştık durmadan arıyorlardı. :)
-
ABİ ben o işte çalıştım bir cacık yapamazlar içinden yüz kremi falan cıkıyor haberin olsun almazsan mahkeme dava falan var dicekler yeme bir cacık yapamazlar
sana bide diceklerki ötv vergisi var ödemek zorundasınız yalan hiç bir şey yok KESİNLİKLE ALMA ...
-
ankesörlü telefondan sipariş verilmiyor mu.
-
Ankesörlüden de sipariş verilir bence. Gıcık olduğunuz birinin adına sipariş verin uğraşsın dursun ya :D
Soruyu bilen olmamış bu arada...
@reskam : Teşekkür ederim. Zaten ödemeyi falan düşünmüyorum.
-
Mesafeli satışlarda mazeretsiz cayma hakkın var. Sana zorla satamazlar. Rahat ol anca konuşurlar.
Keşke mahkemeye verseler. O zaman gerçekten telefon yollamak zorundalar zira gelsin mahkemede açacağım dersin. :-)
-
Olgunisik bunu yazdı
Mesafeli satışlarda mazeretsiz cayma hakkın var. Sana zorla satamazlar. Rahat ol anca konuşurlar.
Keşke mahkemeye verseler. O zaman gerçekten telefon yollamak zorundalar zira gelsin mahkemede açacağım dersin. :-)
Onunda çakallığı var hocam rahat ol. iphone 6 yazmıyor adamlar Phone 6 yazıyor.
https://www.youtube.com/watch?v=etHbCQ3N5go
-
NoktaliVirgul bunu yazdı
Ankesörlüden de sipariş verilir bence. Gıcık olduğunuz birinin adına sipariş verin uğraşsın dursun ya :D
Soruyu bilen olmamış bu arada...
@reskam : Teşekkür ederim. Zaten ödemeyi falan düşünmüyorum.
adamlar cevabı verse kazandınız deyip göndereceğinden korkuyorlar
-
şunların numarasını yazsana bi, burada daşşağa saracak bi ton adam var :)