folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Telefon/TV İle Yapılan Alışverişin Kargosunu Almama

Telefon/TV İle Yapılan Alışverişin Kargosunu Almama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

7 gün cayma hakkın var. Yakında seni sahte hukuk bürosu adı altında taciz edecekler avukatım diye. Zamanında arkadaşlarla taşak geçmek için penis büyütücü söyleyip almamıştık durmadan arıyorlardı. :)

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reskam
    Reskam's avatar
    Erkek

ABİ ben o işte çalıştım bir cacık yapamazlar içinden yüz kremi falan cıkıyor haberin olsun almazsan mahkeme dava falan var dicekler yeme bir cacık yapamazlar

sana bide diceklerki ötv vergisi var ödemek zorundasınız yalan hiç bir şey yok KESİNLİKLE ALMA ...

Memento Mori
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

ankesörlü telefondan sipariş verilmiyor mu.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

Ankesörlüden de sipariş verilir bence. Gıcık olduğunuz birinin adına sipariş verin uğraşsın dursun ya :D

Soruyu bilen olmamış bu arada...

@reskam : Teşekkür ederim. Zaten ödemeyi falan düşünmüyorum.

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek

Mesafeli satışlarda mazeretsiz cayma hakkın var. Sana zorla satamazlar. Rahat ol anca konuşurlar.

Keşke mahkemeye verseler. O zaman gerçekten telefon yollamak zorundalar zira gelsin mahkemede açacağım dersin. :-)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Olgunisik bunu yazdı

Mesafeli satışlarda mazeretsiz cayma hakkın var. Sana zorla satamazlar. Rahat ol anca konuşurlar.

Keşke mahkemeye verseler. O zaman gerçekten telefon yollamak zorundalar zira gelsin mahkemede açacağım dersin. :-)

Onunda çakallığı var hocam rahat ol. iphone 6 yazmıyor adamlar Phone 6 yazıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=etHbCQ3N5go

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DuPi
    DuPi's avatar
    Erkek
    NoktaliVirgul bunu yazdı

Ankesörlüden de sipariş verilir bence. Gıcık olduğunuz birinin adına sipariş verin uğraşsın dursun ya :D

Soruyu bilen olmamış bu arada...

@reskam : Teşekkür ederim. Zaten ödemeyi falan düşünmüyorum.

adamlar cevabı verse kazandınız deyip göndereceğinden korkuyorlar

Ne zaman birşey öğrenmek istesem, Birden Vaktim Kalmıyor ?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek

şunların numarasını yazsana bi, burada daşşağa saracak bi ton adam var :)

:) mutluyum, huzurluyum
Toplam Hit: 2002 Toplam Mesaj: 19
iphone 6