Telefonu Garantiye Göndermek İçin Bahane?
-
yalan söyleme, muritin dediği gibi htcyi ara mağdurum edebiyatı yap, eğer dediği gibiyse zaten hallederler. prosedürlere takılma arada arka kapıyı dene.
-
heza bunu yazdıyalan söyleme, muritin dediği gibi htcyi ara mağdurum edebiyatı yap, eğer dediği gibiyse zaten hallederler. prosedürlere takılma arada arka kapıyı dene.
hemşom haklısın bu yola da başvurmazdım ama şirket büyük ipnelik yapıyo, düşün garanti süren uzamasın diye telefonun servise giriş tarihini bilerek yazmayıp telefonun servisten çıkacağı günün öncesine yazıyorlar..
@madrew valla hocam o geçende olur gibi oldu, ekran parlaklığı kısıktı ondan olmuştur dedim ayarla oynadım düzeldi sanırım,
@asiminnesli hacı garantiye yollarken bahane bulmada sıkıntı yok, tüketici mahkemesi arızayı değerlendiremeye alırsa diye kasıyorum biraz
piradomim tarafından 30/Ağu/13 02:22 tarihinde düzenlenmiştir -
ne tüketici mahkemesi ile uğraşıyon htc ara bu nasıl telefon bir sürü başka marka kullandım telefon servisten gelmedi söle böle say git internete manşet ederim sizi sahibinden.com efsane ilanlara yazarım sizi rezil ederim herkese htc almayın derim bilmem ne vs... say söv marka değeri için alamazlar müşteri memnuniyeti için değiştirirler.
-
madem batarya arızası da garantiye giriyo o zmn sende orjinal şarz makinasını kullanma. gerekli voltajdan daha düşük voltajda elektirik ver bataryaya,aynı zamanda da telefonun işlemcisini zorlayacak işlemler yap. bozulur o telefon. hatta anakartını bile yakabilirsin bu şekilde :)
edit: bunun benzeri ürün kullanabilirsin. gerçi bu laptop için. bunlarda ayar filan olayı yok. fikir versin diye koydum. Dediğim ürünü rus pazarı,patron çıldırdılar veya tahtakale gibiyerlerde çok var.
trooper tarafından 30/Ağu/13 12:12 tarihinde düzenlenmiştir
-
trooper bunu yazdı
madem batarya arızası da garantiye giriyo o zmn sende orjinal şarz makinasını kullanma. gerekli voltajdan daha düşük voltajda elektirik ver bataryaya,aynı zamanda da telefonun işlemcisini zorlayacak işlemler yap. bozulur o telefon. hatta anakartını bile yakabilirsin bu şekilde :)
edit: bunun benzeri ürün kullanabilirsin. gerçi bu laptop için. bunlarda ayar filan olayı yok. fikir versin diye koydum. Dediğim ürünü rus pazarı,patron çıldırdılar veya tahtakale gibiyerlerde çok var.
hocam garantiye giriyor mu? yada kac ay giriyor bilmiyorum.
telefon kendini -70derece goruyordu ,sarj olmuyordu o yuzden degistirmislerdi.
htc yi arayayim bi hocalar bakam ne olucak
-
bi up olsun son kez
-
yarin gidicem tuketici mahkemesine bide htcyi ariyacam, yokmu hocalar aklina bise gelen
-
ilk yıl içinde 5 ikinci yılda 7 değişimde diye biliyorum
-
angels_demos bunu yazdı
ilk yıl içinde 5 ikinci yılda 7 değişimde diye biliyorum
yok hocam ,eskiden toplamda 4den fazla garantiye giderse değişim ve iade isteme hakkın vardı, şimdi 5den fazla giderse
-
Bence dikkat et derim teleservis başıma açtı belayı tüketici mahkmesi hakem heyeti falan hiç bişey de yapmadı.
3 kere aynı sebepten gönderdim 4. gönderişimde hemen geldi geriye. Sebep ne biliyomusun? SIVI TEMASI..
Ne oldu sonra peki; garanti kapsımı dışına çıktı ürününüz, artık g*tünüze sokabilirsiniz dediler kibar yoldan. Peki dedim nerde bu temas fotoğrafta eklemişler ki görmen lazım telefona hortumla su tutsan yinede oraya o kadarcık suyu sokamazsın. olur efendim dediler, peki nasıl dedim; konuşurken yanağınızdan ter almıştır, cebinizden ter geçmiştir, su damlatmışsınızdır, havanın nemi bile olablir dedi. Peki dedim bunların hepsi tuzlu su ve bir giriş noktası olması gerekmez mi? burda iz yok, tek bir nokta o da telefonun anakartının en orta noktası neredeyse tüm girişlere uzak bir yer, mümkün değil. Tabi açıklayamadılar buyrun istediğiniz yere şikayet edin dediler, biraz bağrıştık tabi bunu dedikten sonra.
Sonraki durak hakem heyeti ve sonuç: sıvı teması olan olaylarda birşey yapamayız.
Ama bilerek yapıldığını düşünüyorum dedim 3 kere gitti geldi sıvı yoktu da 4. de mi çıktı dedim, kayıt alan adam bile onu kanıtlayamazsın heyet sıvıya bakar varsa itirazını reddeder ama sen yine de başvur dedi ve elimde sözde sıvı temaslı bi E6 ile kaldım.
Dip not olsun: Yağ damlası gibiydi daha çok, anakarta acayip işlemiş bişeydi ama işte çok teknikler ya sebebi benmişim.
Aynısını samsunda da bi arkadaşa yaptı aynı sıralamayla. Bu oyuna gelmeyin de bu da benden bi paylaşım olsun:)