Telefonu Garantiye Göndermek İçin Bahane?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    erick bunu yazdı

Bence dikkat et derim teleservis başıma açtı belayı tüketici mahkmesi hakem heyeti falan hiç bişey de yapmadı.

3 kere aynı sebepten gönderdim 4. gönderişimde hemen geldi geriye. Sebep ne biliyomusun? SIVI TEMASI..

Ne oldu sonra peki; garanti kapsımı dışına çıktı ürününüz, artık g*tünüze sokabilirsiniz dediler kibar yoldan. Peki dedim nerde bu temas fotoğrafta eklemişler ki görmen lazım telefona hortumla su tutsan yinede oraya o kadarcık suyu sokamazsın. olur efendim dediler, peki nasıl dedim; konuşurken yanağınızdan ter almıştır, cebinizden ter geçmiştir, su damlatmışsınızdır, havanın nemi bile olablir dedi. Peki dedim bunların hepsi tuzlu su ve bir giriş noktası olması gerekmez mi? burda iz yok, tek bir nokta o da telefonun anakartının en orta noktası neredeyse tüm girişlere uzak bir yer, mümkün değil. Tabi açıklayamadılar buyrun istediğiniz yere şikayet edin dediler, biraz bağrıştık tabi bunu dedikten sonra. 

Sonraki durak hakem heyeti ve sonuç: sıvı teması olan olaylarda birşey yapamayız.

Ama bilerek yapıldığını düşünüyorum dedim 3 kere gitti geldi sıvı yoktu da 4. de mi çıktı dedim, kayıt alan adam bile onu kanıtlayamazsın heyet sıvıya bakar varsa itirazını reddeder ama sen yine de başvur dedi ve elimde sözde sıvı temaslı bi E6 ile kaldım. 

Dip not olsun: Yağ damlası gibiydi daha çok, anakarta acayip işlemiş bişeydi ama işte çok teknikler ya sebebi benmişim.

Aynısını samsunda da bi arkadaşa yaptı aynı sıralamayla. Bu oyuna gelmeyin de bu da benden bi paylaşım olsun:)

hocam gecmis olsun, 

bu firmanin nasil bir o.c oldugunu bildigim icin tuketici hatasi diyemesinler diye ugrasiyorum.

htc yi aradim,on is gununde degisim talebine cevap gelicek.

tuketici mahkemesi ilede gorustum.soyledigin gibi kullanici hatasi denmedigi muddetce degisicek.

Toplam Hit: 4290 Toplam Mesaj: 22