Telefonu Sıfırlamak
-
kady bunu yazdı
bi dip not düşeyim. 15.05.2015 gm 4g ile beraber frp (factory reset protection) dahil oldu bu tarihten itibaren çıkan tablet ve telefonlarda artık sıfırladıgında eski gmail i ister. icloud gibi
onu girmeden içeri almaz. genelde de insanlar mail ve şifreyi bilmez :) işin daha garibi bilse dahi bazı durumlarda kabul etmez.
frp varken custom recovery yazamazsın yazılmadıgı için de desen unutuldugunda içindekiler silinmesin muhabbeti yapamazsın..
desen için recovery den hard reset atarsın ve acıldıgında seni frp karşılar
bende senin :DDD hoca bu dediklerinin türkçe karşılığı ne? :D
-
ajan1111 bunu yazdıkady bunu yazdı
bi dip not düşeyim. 15.05.2015 gm 4g ile beraber frp (factory reset protection) dahil oldu bu tarihten itibaren çıkan tablet ve telefonlarda artık sıfırladıgında eski gmail i ister. icloud gibi
onu girmeden içeri almaz. genelde de insanlar mail ve şifreyi bilmez :) işin daha garibi bilse dahi bazı durumlarda kabul etmez.
frp varken custom recovery yazamazsın yazılmadıgı için de desen unutuldugunda içindekiler silinmesin muhabbeti yapamazsın..
desen için recovery den hard reset atarsın ve acıldıgında seni frp karşılar
bende senin :DDD hoca bu dediklerinin türkçe karşılığı ne? :D
2015 sonrası uretilen telefonları sıfırlayınca tam burda kalır
telefonu hızlandırıcam derken :) bi 50 tl lik olursunuz

-
benim s3mini 2015 öncesi üretilmiş ben rahatım (((: telefonum azda olsa hızlandı.
-
geçen telefonu satmadan yaptım bunu ama mail istemedi tekrardan kurulum yaparken şimdi benim mail hesabi felan bağlı değildir cihaza bu işlemi yaptıktan sonra heralde sonuçta format atıyoruz