Telefonum Dinleniyor.
-
format at telefonu kullanmayı bırak.
-
niye dinlesinler 1,
2. side pro dinleseler bunu anlamazdın çünkü gsm üzerinden otomatik kayıt ediliyor ve kayıtlar dinleniyor kimse sen konuşurken telefona girip kulağına koymuyor.
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
http://www.youtube.com/watch?v=aV8hcwKM6Eo
-----------------------------konuyla alakasız ama
video paylaşılmaya ne zaman başladı tbt. veya böyle birşey vardı da benim mi haberim yoktu?
edit: ChangeLog sayfasına baktım. şıh halletmiş eline sağlık. artık youtubeden link ekleyince otomatikmen video ekleniyormuş
-
bir süredir bir gsm firması ile çalışıorum ve orada bişey duydum veya öğrendim diyim. blackbery telefonların dinlenebilmesi cok zormuş hatta bazı modelleri dinlenemiyorMUŞŞŞ...
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=KTUMBYBxo3Q
-
dailymotion desteği de var mı?
ayrıca hatlar karışmıştır kardeş.
-
benimki de dinleniyor bazen.yoruluyor bütün gün.
-
Sen cevabı kendin vermişsin. Yolda yürüyemiyorum paranoya oldum diye. Seni dinlemenin maliyet hesabı falan diye anlatmak istemiyorum ama dinlendiğini falan sanmıyorum. Bu arada paranoyak olman, takip edilmediğin anlamına gelmez
-
ne güzel işte hoca söven tehtit eden olursa 6 ay savcılıkta dinlenmesi için uğraşacağına elinin altında mevzu şükret :|
-
Opter bunu yazdı:
Sen cevabı kendin vermişsin. Yolda yürüyemiyorum paranoya oldum diye. Seni dinlemenin maliyet hesabı falan diye anlatmak istemiyorum ama dinlendiğini falan sanmıyorum. Bu arada paranoyak olman, takip edilmediğin anlamına gelmez
-----------------------------Paranaoyak olman takip edilmediğin anlamına gelmez.
Dinlenmediğini düşünmen dinlenmediğin anlamına gelmez.
Kapıyı kilitlediğin veya gazı kapattığını düşünmen kapıyı kilitlediğin veya gazı kapattığın anlamına gelmez. :D
Hacı biz Opter ile beraber uzun uzun konuştuk. Şimdi sana o kadar açıklayamam gerçekten uzun ama ''maliyet hesabı'' olarak bakmalısın olaya. Sen bu devlet veya millet için ne kadar değerlisin? Eğer kendin veya sahip olduun sır dinlenmeni gerektirecek kadar önemliyse seni dinliyorlar demektir. Ancak değilse devlet seni sallamaz.