Telefonum Dinleniyor.
-
Evet arkadaşlar epeydir şüphelendiğim durumdan bu akşam emin oldum. Sürekli bir parazit sürekli yankı vardı konuşmalarımda bu akşam arkadaşla konuşurken araya birde kadın sesi girdi. Ne yapabilirim. Kimin dinlediğini nasıl öğrenebilirim? Yasal hakkım nelerdir?
-
araya ses girmesi dinlenmekle ilgili değil ayrıca parazitte türk telekomda şikayet şeyi var çözüyorlar onlar genelde :D ordaki seçeneklerde de var dediklerin
düzenleme: savcılığa felan gidersen takmazlar hocam yankı yapıyo araya kadın sesi girdi diye ayrıca telefon yasal olarak da dinlenirken bi adam kadın oturup dinlemiyor kayıt ediliyor konuşmalar.
-
neden dinlenesin ki 1. soru
kedidir kedi.
dinlenmeni gerektirecek bişilermi yapıyosun.
-
Üstad dinlendiğini sesin yankı yapmasından kaynaklandırıyorsan değil artı seni dinleniyorsan sen zaten anlayamasın ki üstad.
-
cep telefonunu degistirerek kismen durumu kontrol altina almaya calis. yeni kullandigin telefonda da eger ayni seyleri hissediyorsan savciliga basvur.
müridlerden birinin hukukyardim diye bir sitesi vardi. orayada derdini anlatabilirsin.
-
Cep telefonumda böyle sorunlar var.Anlamadım ne iştir.Bugün arkadaşla konuşurken arada kadın cevap veriyormuş.Ben duymadım ama yalanını duymadığım arkadaş yeminle böyle böyle dedi diyor. Sebepsiz yere konuşma kesiliyor birşeyler oluyor sürekli. Telefonda da bi ipnelik olabilir.Yazılım neyin ..Başka bir telefonda da deneyeyim bakayım. Kimi arasam seste yankı var. Zaten paranoya halindeyim acayip rahatsız oldum yolda rahat yürüyemiyorum .
-
Dinlenen telefondan cızırtı parazit ve benzeri sesler gelmez hocam. Ama eminsen savcılığa gidersin tlfonum dinlendiğinden şüpheleniyorum falan birşeyler yaparlar yani .. Ayrıca ne diye dnleyecekler. dinlemek için sebebleri varmı ?
-
senin telefonun neden dinlensin acaba ne gibi gerekceleri var neyle ugraşıyorsun
ayrıca sen dinlendigini anlayamazsın dikkat et haci zaman kötü anladın sen onu
-
hocam siyasetçi veya devlette önemli bir kademen yoksa büyük ihtimal dinlemezler.
-
ya 1 saatir, telefonun fiilen dinlediğini sanarak okuyorum. Telefonum dinleniyor.
-
Hocam aklıma gelen her yerde siyasetçi bir büyüğümüze ve çevresindekilere destekleyenlere,çok pis kaptırıyorum asıp kesiyorum.Telefonda vs. sağda solda ağzım hiç durmuyor.Yakınımdan birisi de epey bir süre dinlenmişti.Ne bileyim o karı kimdi nerden girdi benim konuşmaya? İnsanın içine kurt düşmesin bir kere kesin öğrenebileceğim bir yöntem varsa ilk iş yapacağım. paranoya oldum çok pis.