Telefonumu Nasıl Kapalı Gösteririm Ve Arama Aktarma
-
grandmoon bunu yazdı:
-----------------------------ya tum aramaları yönlendir de sonra
kafadan bi numara salla ama dikkat et öyle bi numara olmasın
sonra arıyan seni ' aradığınız numara kullanılmamaktadır' diyor karsıdaki acayip uyuz oluor :W
-----------------------------öyle bir numara var benim eski hattım kapandı ama ben kapalı zannetmesini istiyorum şuanda 7532 ye aktardım bi ara tbtde açılmıştı aktarma numaraları ve ne dendiği ama o konuyu bulamadım
-
up up
-
BlackApple bunu yazdı:
-----------------------------
nokialarda o özellk yok
-----------------------------benim 6300 var
-
SAMSUNG D900-i kullanıyorum numarayı engelle diye bi yer var orayı girip numarayı yazıyorum aramasını engelliyor.
-
burakbet bunu yazdı:
02822616982 bu numaraya yönlendir meşgul tonu geliyor.. eskiden buraya yönlendirince aradığınız kişi şu an rahatsız edilmek istemiyor diyordu. şimdi meşgl tonu war..
-----------------------------tekirdağ numarası bu. ne alaka ?
-
DarkFall bunu yazdı:
-----------------------------burakbet bunu yazdı:
02822616982 bu numaraya yönlendir meşgul tonu geliyor.. eskiden buraya yönlendirince aradığınız kişi şu an rahatsız edilmek istemiyor diyordu. şimdi meşgl tonu war..
-----------------------------tekirdağ numarası bu. ne alaka ?
-----------------------------bu numara kesik olabilir kulanıma kapatılmıs olabilir sabit hat ondandır :W
-
Hoca blacklist denen programlar var bunlarla istediğin noyu engeller istediğin noyu kabul edersin..
Bu siteyi incelersen bunlara benzer bir çok program bulabilirsin....
-
1) arama engelleme bölümüden gelen çağrıları engellersen kim ararsa arasın aradığınız kişiye ulaşılamıyor der. ancak bu durumda smsler gelmeyebilir. aktif ederken şifre sorarsa 0000 yazmalısınız.
2) telefonun numara engelleme özelliği varsa eklediğiniz numara aradığında titreme ve çalma özellikleri devreye girmez,ekranda cevapsız çağrı yazmaz. sonuçta ulaşılmış olursunuz.
3) s60 telefonlar için engelleme programları: bunların listesine eklediğiniz numaralar otomatik olarak meşgul tonu verilir. çaldığı anda NO tuşuna basmışsınız gibi.
4) uçak modu: bu yöntemde 1. yöntem gibidir. tercihlerde uçak modu varsa devreye alırsınız.alarm flnda çalmaz kafanızı ve müziğinizi dinlersiniz.
5) arama aktarma: tüm çağrıları aktarırsınız kullanılmayan bir numaraya.tüm arayanlar böyle bir numara kulllanılmamaktadır mesajını dinlerler.
---
Sonuç olarak belirli numaralar kapalı görsün, belirli numaralar alışverişte görsün gibi bir uygulama yok ne yazıkki. keşke olsaydı ama :/
-
NoktaliVirgul bunu yazdı:
-----------------------------Sonuç olarak belirli numaralar kapalı görsün, belirli numaralar alışverişte görsün gibi bir uygulama yok ne yazıkki. keşke olsaydı ama :/
Bence var. Şu anda deneyemedim ama bu yöntemi deneyin çalışma ihtimali çok yüksek.
Fakat azcık yönlendirme bilen biri yönlendirildiğini hemen anlar.
Telefonunun ÇAĞRI AKTARMA menüsüne gir.
Oradan MEŞGULSE AKTAR kısmına gir.
Burada aktarılacak numara kısmına sürekli kapalı tuttuğun bir hattın numarasını gir.
Bundan böyle biri seni aradığında önce 1-2 çalar. Sonra meşgule bırakırsan girdiğin numaraya
yönlendirme olur ve arayan kişiye :
"Aradığınız numaraya şu anda ulaşılamıyor ..." mesajı dinletilir.
Burada PÜF nokta telefonun hemen ÇALAR ÇALMAZ meşgule bırakmandır.
Çünkü adam telefonun çaldığını ne kadar az duyarsa (max 1 kez) olayın inandırıcılığı o kadar çok olur.
Telefon çalmadan çağrı geleceğini belli eden stickler işine yarar. (stick: telefon kapağına yapıştırılan alet)
Umarım işini görür. Kolay gelsin.
-
Abone merkezleri yapıyordu bu işi öyle biliyorum