Telefonumu Nasıl Kapalı Gösteririm Ve Arama Aktarma
-
Programların çoğu işe yaramıyor.. Bir defa çaldıktan sonra meşgule düşürüyor. Ne işe yaradı ki?
Eski model Samsung D600 ve yukarısı galiba meşgule düşürme özelliği çok daha iyi.. Gerçek zamanlı hattı meşgule düşürüyor.
Son modellerde varmı bilmiyorum... -
Telefonunu 7501 numaraya yönlendir karşıdaki seni arayınca aradağınız kişiye ulaşma yetkiniz yok diyor güzel bi durum anlayacağın,,,
-
yusufyusufyusuf bunu yazdı:
-----------------------------
NoktaliVirgul bunu yazdı:
-----------------------------Bence var. Şu anda deneyemedim ama bu yöntemi deneyin çalışma ihtimali çok yüksek.
Fakat azcık yönlendirme bilen biri yönlendirildiğini hemen anlar.
Telefonunun ÇAĞRI AKTARMA menüsüne gir.
Oradan MEŞGULSE AKTAR kısmına gir.
Burada aktarılacak numara kısmına sürekli kapalı tuttuğun bir hattın numarasını gir.
Bundan böyle biri seni aradığında önce 1-2 çalar. Sonra meşgule bırakırsan girdiğin numaraya
yönlendirme olur ve arayan kişiye :
"Aradığınız numaraya şu anda ulaşılamıyor ..." mesajı dinletilir.
Burada PÜF nokta telefonun hemen ÇALAR ÇALMAZ meşgule bırakmandır.
Çünkü adam telefonun çaldığını ne kadar az duyarsa (max 1 kez) olayın inandırıcılığı o kadar çok olur.
Telefon çalmadan çağrı geleceğini belli eden stickler işine yarar. (stick: telefon kapağına yapıştırılan alet)
Umarım işini görür. Kolay gelsin.
-----------------------------ben elimde telefon çalsada meşgule düşürsem diye mi bekliycem yani.
telefonum cebimde dururkende istemediğim kişi aramasın isterim.hem aramasını istemiycem,hemde arayında meşgule düşürmek için bekliycem mi yani.mükemmel yönlendirmeyi bulmak lazım :)
-
**21*02900177#
açıkken ulaşılamıyor sana bu kodla. geri nasıl açılıyor bilmiyorum ama
-
aktarma ayrlarından cevap verilmezse aktar sçeneğine gel oraya kendi nuramarını yaz ve son rakamı yazma telefon çalar sen No ya bastığın zaman yanlış bir numara çevirdiniz die konuşur bir bayan arayan kişiye.