Telefonumun Ekranı Kırıldı ( Xperia Z )
-
kırılmıyodu hani :S iyi ki almamışım bunu
-
arkadaşımınki gözümün önünde düşüp tuzla buz oldu.. suya dayanıklı ama düşmeye hiç değil.
-
OttomanSlap bunu yazdı
bizim arkadaşın z sine su girmiş. garantiye yollamış gelmiş ekranı çatlatmışlar garantidekiler. hala garantide duruyo telefon
Nasil lan ben bu telefon su gecirmez falan diye almayi dusunuyodum bide :/ O kadar ovuyolar
-
ndmylmz bunu yazdıOttomanSlap bunu yazdı
bizim arkadaşın z sine su girmiş. garantiye yollamış gelmiş ekranı çatlatmışlar garantidekiler. hala garantide duruyo telefon
Nasil lan ben bu telefon su gecirmez falan diye almayi dusunuyodum bide :/ O kadar ovuyolar
havuzda su geçirmiş hocam. bende tam detaylarını öğrenmedim
-
Prometheus bunu yazdı
kırılmıyodu hani :S iyi ki almamışım bunu
gorilla glass kullanıyor cam olarak ve gorilla glass bile olsa betona sert şekilde düşerse bu şekilde çatlar.
kırılmaz diye birşey yok. gorilla glass çizilmeye karşı korur. o yüzden dikkatli kullanmakta en azından düşürmemeye çalışmakta fayda var.
-
OttomanSlap bunu yazdındmylmz bunu yazdıOttomanSlap bunu yazdı
havuzda su geçirmiş hocam. bende tam detaylarını öğrenmedim
1 metre den aşağı indirmeyin diyolar su için hocalar :D GoPro değil bu melet :D
-
benim nokia lumia 920`de aynı durum(
Homer tarafından 15/Eyl/13 14:03 tarihinde düzenlenmiştir -
Telefon su geçirmez işte kanıtı arkadaşım bizzat çektim
https://www.facebook.com/photo.php?v=398862190215161 -
Sinirlenip duvara fırlattığım için s3 ün ekran tuzla buz oldu.
Kvk genpa telpa 550 tl.
Normal telefoncu 400 tl te yapti.
350 tl zaten panelin gelis fiyati imis. Alir almaz bide mat koruyucu yapistirdim.
Slikon . Deri ve flip cover koruyucu var fakat cok kalin oluyor gel diye pek takmiyorum.
-
koray bunu yazdı
kırılınca kasko devreye girmiyor bildiğim kadarıyla calınıncaymıs sadece =) çinden siparis ver daha ucuz
Giriyor giriyor karşılıyor