Telefonumun Ekranı Kırıldı ( Xperia Z )
-
RaAmLis bunu yazdı
Benim de s3'un ekran hemen hemen aynı yerden kırıldı. 450tl istedi garanti. (salak kafam alırken kasko yaptırmadım 70tlye)
Dış cam mı kırık yoksa dokunmatik ve led de hasar gördü mü? Dokunmatik ve led hasar gördüyse garanti den başka çaren yok. Ama dış cam iste ebay veya dediğin gibi çinden getirtebilirsin 5-10 dolara. Ama hiçbiri toz ve su geçirmeme garantisi veremez. Şuan üzerinde bulunan ekran kasayla bütün. Led - dokunmatik ve dış ekran üçlüsünden oluşuyor hepsi birbiine ypaışık. Dış ekranı ısıtarak ayırıyorlar daha sonra diğer ekranı takıyorlar. Garanti de ise komple kasa değişiyor.
Bu üçlü koreden 200-250dolara geliyor bu yüzden garanti de fahiş fiyatlar istiyor değişim için. Ben şuan kırık kullanıyorum ilerde bir gün ucuzlarsa diye pek sanmasamda.
Yada şey yapabilirsin ucuz ekran taktırıp telefonu satarsın 2.el piyasasından biraz daha ucuza. Garantiye vereceğin parayıda üstüne ekler sıfırını alırsın telefonun hemen hemen aynı fiyatlara denk gelmesi laızm.Benim de motorolla razr ıma aynısı olduğu için biliyorum.
Arkadaşın dedikleri doğru olmakla beraber sadece camı değiştirme işi çok çok zor.
Asıl ekranın kırılma riski, arada boşluk kalma riski çok yüksek.
Ayrıca ekranla koruyucu arasına sürülecek yapıştırıcıyı bulmakta çok zor. Bu işleri yapacak insanı bulmakta.
Kısaca büyük geçmiş olsun. -
sony'e mesaj at derim çok yumuşak koydum filan de ama çatladı de.
tabiki de tr sony değil yurt dışı sony'e.
benim kameramda oldu sorun abd'den 0 gönderdiler eskisi kalsın dediler.eskiside çalışıyor yeniside
-
Telefonu cebimden çıkarırken düştü ilk defa düşürüşümdü bu ve dokunmatiği kırıldı iç ekran sağlam.Su geçirmezliğine lafım yok havuzda video falan çektik sıkıntı yok yani o konuda bi kaç saat hoparlöründe sorun oluyodu okadar :)