Telefonun Ekranına Jelatin Çektirmeye Boşuna Para Vermeyin
-
Daha geçen gün adam gözümün önünde arkalı önlü jelatin çekmeye 30 liraya aldı.Ama çözümü var.Gittigidiyor'dan jelatini alıp sonra telefonla birlikte electroworld'e götürün.Orada çözüm masası var.Ben bu telefonu buradan aldım ekranın jelatin çeker misiniz deyin.Adam mırın kırın ederse alırken bana ücretsiz çekeceğiniz söylediler derseniz hemen yapar.Fatura falan isterse onuda evde unuttum deyin.
-
30 lira çokmuş :/
burada tanıdık var jelatini elemandan 5 liraya yaptırıyorum. 3-4 ay oldu 1 cm kalkma söz konusu olmadı
-
Abi neleri kovalıyorsunuz siz ya :) Ahaha
-
sizin işiniz gücünüz yok mu? yahut; hiç mi elinizden iş gelmiyor?
-
electro world ? çözüm masası ? benim takamadığım jelatini oradaki adam takabiliyorsa bir daha elime elektronik cihaz almam ben zaten
-
Kuzenim geçen hafta arkalı önlü çektirdi 4s'e 15 lira para verdik 30 lirada neymiş :D
Bide parlak jelatin almayın ha iz yapıyo mat en iyisi :) -
E72 ciğime 8 liraya takma dahil almıştım. 30 lira mı? ohaa. AVM de avea bayisi de bana 30 lira çekmişti.
-
geçenlerde bi kaç dükkana sordum jelatin 15 lira sim kartı kesmede 5 lira dediler. en sonunda bi dükkanda 10 liraya jelatin taktırdım çokta güzel. oldu. sim kartı kesmeyede para almadılar. tutturabildiklerine geçiriyolar işte.
-
sanane bunu yazdı
geçenlerde bi kaç dükkana sordum jelatin 15 lira sim kartı kesmede 5 lira dediler. en sonunda bi dükkanda 10 liraya jelatin taktırdım çokta güzel. oldu. sim kartı kesmeyede para almadılar. tutturabildiklerine geçiriyolar işte.
sim kartın neyini kesiyorlar hocam ?
tolgaStain tarafından 21/Şub/13 10:59 tarihinde düzenlenmiştir -
Avcılar'da GSM MARKET var,cep telefonuyla ilgili herşeyi bulabilirsiniz...
UYGUN FİYAT VE YÜZLERCE ÜRÜN SEÇENEKLERİYLE HİZMETİNİZDE...
KALİTE ANLAYIŞINDAN ÖDÜN VERMEYEN GSM MARKET TbT ÜYELERİNE %5 İNDİRİMİYLE SANAL DÜNYADA GÜNÜN KONUSU OLDU...
DİĞER FORUMLAR ''BİZ EŞŞEKMİYİZ'' DİYE TEPKİ GÖSTERİRKEN GSM MARKET'TEN Bİ AÇIKLAMA GELMEMESİ TEPKİLERİ İYİCE ARTTIRDI. -
hocam nerde yasıyorsunuz acaba merak ettim ? Gel abi şirinevlere mahmutbey caddesine cıkalım 8 TL hersey dahil :D Kalan parayada(22tl) yemek yeriz mk :D