Telefonun Ekranına Jelatin Çektirmeye Boşuna Para Vermeyin
-
HolyOne bunu yazdı
Taktik iyiymiş de elektrowolde gidip dönmek için jipim 60 tl lik benzin yakar yaw.
en kötüsüde helikopter pistinin olmaması
-
ErotikPanda bunu yazdı
Jelatine gidip 30 tl para veriyorsun ama çektirme parası vermemk için bin takla atıyosun öylemi ?
Hayatımda bu kadar gereksiz bişi görmedim ben..
Adamın yazdığını doğru okusana sen.Kim 30 lira verip çektirmek için takla atmış?Adam sadece beleş tarafını söylemiş okadar :D
-
bizim çarşamba pazarından aldım ben. 5 liraya orada taktı hemen. ufak çizikler oldu ama onlarda benim eserim. jelatin olmayaydı ekranı çizerdim.
-
Arkadaşlar 30 liraya benim telefona çekmediler.Fiyat sormak için sıra beklerken önümdeki elamın iphone 5'ine arkalı-önlü jelatin+takma 30 tl aldılar.
mkyb tarafından 21/Şub/13 15:37 tarihinde düzenlenmiştir -
mahalledeki telefoncu akın var 7 tl verıyorsun çayını içerken adam ekranı sılıyor jelatını takıyor Mat kullanıyorum ben çizilmesi daha az uzun ömurlu çay ile için ısındıkdan sonra evıne tıpış tıpış gidiyorsun :d
-
dün mat jelatini 3 tl ye taktırdım. Bir tek hava bile yok. 3 TL yi de jelatine verdim zaten adam takmak için para falan almadı.
-
Huerfanos bunu yazdı
dün mat jelatini 3 tl ye taktırdım. Bir tek hava bile yok. 3 TL yi de jelatine verdim zaten adam takmak için para falan almadı.
küçük esnaf adam gibi esnaf :)
-
Ankara Kızılayda jelatin 2 lira. Takmalı istersen 4lira.
-
jelatin işinemi girsek emmeli gömmeli :) gibi cewir cewir yapiştir :) ahahaha