folder Tahribat.com Forumları
linefolder Programlama Genel
linefolder Telegram Bot Api: Şu Butonların Adı Ne ?

Telegram Bot Api: Şu Butonların Adı Ne ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek

Benim aradığım adamlar ve konu burada... Kafamda işlerimi kolaylaştırmak için bir kaç bot projesi var. Basit şeyler kanala mesaj zamanlıyorum , anket falan açıyorum. Türlü ameleliklerle uğraşıyorum. Bunlardan kurtulmak için bot lazım. Mevzuyu kurcalamaya başlayınca buradan size sarıcam dostlar. 

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Su bot olayını bende arıyordunö mesajlarda guzel oluyor bakacagım buna 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek

node.js ile kodlamaya çalışıyorum. Bir kod yazdım yanıtlayıp /reply dediğim mesajları bot başka bir gruba yönlendiriyor. Başta resimleri vs. yönlendiremiyordum. Öğrendim ki her mesajın bir türü varmış. Buna uygun bir kod yazınca halloldu ama şöyle bir sorun oluştu ; 

bazen 4-5 görsel birlikte atıldığında bir grup oluşuyor chatte , ben yanıtla dediğimde tek bir resim üzerinden yanıtla komutunu algılıyor ve sadece ilgili görseli yolluyor. Ama ben istiyorum ki tüm o resim grubunu sırasını bozmadan yönlendirsin. Bunun yolu nedir ? 

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
Toplam Hit: 2047 Toplam Mesaj: 14
telegram api telegram bot