Telekinezi
-
HoRbY bunu yazdı:
-----------------------------
Kendimi aşmam lazım bu konuda kızların etegini kaldırcam :P
-----------------------------fanteziler başladı devamı gelir herhalde merakla bekliyorum.
herkese söylemeyin hea etrafta küçük matrixler görmeyelim ,sonra uçan kaçan havada bakan :)
-
Kağıt olayını denedim yaptım. Elimdeki elektrik enerjisi sayesinde mi oluyor acaba dedim sehpanın üzerine koyup sandalyeye oturdum uzaktan denedim öyle de yaptım. Sonra kağıt parayı katlamayı başaramasam da kenarları havaya kalktı süper bişey bu
-
nedense herkes yaptı beah amma çok telekinezik varmış forumda vay anasını.
-
İlgibç konu baya tutuldu giren çıkan çok insanlar böyle şeylere meraklı :D kaç kişi burdan okuyup kağıt çevirdi acaba arkadaşlar başaran arkadaşların ben çevirdim falna gibisinden süylemelerini rica ederim duyrulur :D
-
beyler telekinezinin başı konsantrasyona dayanır.
iyi konsantre olabiliyorsanız sizde yapabilirsiniz yakında açıcam bende bu alana özgü açacağım site googleden ve youtubeden natasha nova diye yazın bakın neler yapıyorlar :D
-
denemek görmek lazım..
-
bilgisi olan arkadaşalrdanda özgün dökümanlar bekliyoruz.
-
günlerce böyle şeyler için kafa yoran anca memur emeklisidir.
-
siz ciddi ciddi donduruyonuzmu, dondurmek icin ozel bi yetenek(allah vergisi ) olmasi lazimmi ugrasan herkez dondurebilirmi :D
-
PaLmiTe bunu yazdı:
siz ciddi ciddi donduruyonuzmu, dondurmek icin ozel bi yetenek(allah vergisi ) olmasi lazimmi ugrasan herkez dondurebilirmi :D
Herkes dondurebilir haji, ben buyuk ve derin cam tabagi uzerine kapattim. normalden 10 kat daha zor oluyor. normalde yapip da tabak varken yapamiyosun bir sure. daha sonra tabak verken de donmeye basliyo ozman gercekten cevirdigine inanabilirsin. sahen rahatlikla dondurebiliyorum. ama kasik bukme olayina girmedim henuz...
Toplam Hit: 8763 Toplam Mesaj: 75