Telekinezi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek
    ben bu kağıt döndürme olayının sırrını çözdüm arkadaşlar bu tamamen elektrostatik bir olay. yani sizin ellerizden kaynaklanan bişey gözle felan alakası yok :D  mesela ben başka bir noktaya bakarken ellerimi hareket ettirdiğimde kağıt yine dönüyor...yani dediğim +/- yüklerin muhabbeti gibi... bunu kanıtlamanın en garanili yoluda bir plastik saplı tükenmez kalemi alıp pantolunuza sürtün ve arakasından bu kağıdın etrafında dolaştırın bakın göreceksiiz öylede hareket edecek..o hani kağıdı kontrol edemiyorum diyenler varya aslında ellerindeki yükleriin farklılığından dolayı kağıdı kontrol edemiyorlar..neyse şimdilik bu kadar...kolay gelsin..

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oksijen
    oksijen's avatar
    Erkek
    samurai bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaşlar kimsenin hevesini kırmak istemem ama...ilk günden döndürdügünü söyleyenler ..hiç kagıtla ilgilenmeden kagıdı 1 saat falan oldugu gibi bırakabilir mi ..kagıt zaten kendi kendine de dönüyo..kagıt pervane seklinde en ufak bi rüzgardan etkilenir.. yan odada biri hapşursun..2 dk snra o kagıt döner..

ben şimdi kimse ceviremez demiyorum..hani yönünü belirleyemiyosunuz ya..işte o  siz döndürmüyorsunuz demek..beyingücü sitesindeki elemanların birinde webcam de izlemiştim..kaç tur atacagana ne zaman duracagana ne tarafa dönecegine kendisi karar veriyor.. işte o zmn telekineziyle o cismi hareket ettirmiş sayılırsınız..

ayrıca ilkgünden kagıdı döndürdügünü idda eden arkadaşlar..madem bu konuda bu kadar başarılılar..allah rızası için biri bana kagıdı degilde altındaki igneyi cevirdigini gösterebilirmi..mantık aynı herşey aynı...tek yapmanız gereken kagıda napıyorsanız igneye de onu yapıcaksınız..

igne videosu bekliyorum..yapamazsanız oksijene başvurun çünkü o bu sitedeki 15-20 kişiye telekinezi ögretmiş : D

arkadaşım beyenmiyoan girme konuya yorum yazma aferin sen yap bizede öğret. Bu konuda çok başarılıysan konuş yok benden üstün değilsen sus.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samurai
    samurai's avatar
    Erkek

oksijen bunu yazdı:
    arkadaşım beyenmiyoan girme konuya yorum yazma aferin sen yap bizede öğret. Bu konuda çok başarılıysan konuş yok benden üstün değilsen sus.

ben konuyu begenmiorum demedim ki : D

ben sadece bi halt yiyemeden çok seyler yaptıklarını söyleyenleri begenmiorm.. ( Kim ustune alınırsa artık : D )

ayrıca nereye yorum yazıp nereye yazmamam gerektigini yada nezaman konusup ne zaman susacagımı sana soracagımı da hiç dusunmuorum...

Mart 31 cekiyorsa Tahribat napsin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    yakintakip bunu yazdı:

telekinezi boşverin direk astral seyahati öğretın bana dolaşmak istiyorum harbi merak ettim

Edit: http://www.astralseyahat.com bu siteyi biraz inceleyeyım gerçi girmek biraz zor oldu acayıp bi site ama öğrenıcem ben bu işi 

hacı öyle kolaymı sanıyorsunuz bu işleri ?

bu konularda baya bilgili bir kişi ile telefonda görüşüyordum bu bilgili dediğim vatandaş kahve fincanına istediğini yaptırıyor sağa sola ortaya geriye takır tukur gidip geliyor o derecede iğne kağıt ile uğraşmıyor herneyse dediği bir laf var hiç unutmam.

ben bu işlere 15 yılımı verdim sabah akşam uğraştım çoğu şeyi öğrendim ama her gün geçtikte öğrenmediğim o kadar çok şey olduğunu anlıyorumki 15 yılldır uğraşırım halen benim bile bilmediğim çok şey var dedi.

ayrıca bu iş öğretilmez öğrenilir sadece yol gösterebiliriz. www.astralseyahat.com vermişler sitenin adını zaten inceleyin biraz teorik bilgi içeriyor.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtmad
    tbtmad's avatar
    Erkek

Bi kağıdı döndürmekle bi kaşığı yamultmakla ne geer insanın elline:)

Bende merak sarmıştım saçma oldugunun farkına vardım. 

Kod yazmakla adam olunmaz:D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Crazy_Dance
    Crazy_Dance's avatar
    Erkek
    Bende çok ugrastım bi ara hatta sınıfta ders dinlemeyip iki üç arkadas kalem ucunu oynatmaya calıstık ama zor bi iş mantık zaten ilk once kendini kandırmak-inandırmak olay orda zaten bu yazı bi telekinezi sitesinden kopyalanmış bi yazı oksijen arkadasın yazısından bahsediorum bende 1.5 yıl once felan merak sarmıstım :)

Hayat 3.5"la 4 arasındadır...Ya 3.5 atarsın yada 4-4"lük yaşarsın...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    möhöhöhyn zamanında bende çok uraştıydım ama kaşığı bükemedim yanlız psi wheel di sanırım kağıt dalgasına çok iyi hakim olduydum sağa sola döndürebilip anı zamanda istediğimde durdura biliodum yaznlız bunu çok iyi yapmadan başkalarının yanında yapmanızı tawsiye etmiyorum aksi taktirde rezaletle yada rüzgardan döndüünü söliyen kişilerin yorumlarıyla sonuçlanacaktır şahsen fanusun içindede denediğimde yakın sonuçlar aldıımı söliye bilirim

tahribat.com a can feda
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehveniser
    ehveniser's avatar
    Erkek

bu işi bana öğretebilecekler eklesin lütfen.

batuhanbjk35@hotmail.com

Koca hestiy aya bedenem ?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

YesTERFoX bunu yazdı:
    kağıdı döndürmeyi başardım; hadi bakalım :|

Hadi ya Bende Deneyecem o zaman Heyecanlı bişey. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Bende ilk Telekinezi ile baslamistim sonra astral seyahat daha fazla ilgimi cekti piskopata bagladim bir ara.Simdi elimi kolumu cektim herseyden , rahatim :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 9377 Toplam Mesaj: 75