Telekineziye Başlayacağım. Püf Noktalar Lazım.
-
JackDaniels bunu yazdı:
-----------------------------
İnanmayanlar bu adamlardamı yalan ? Videoları izleyin
hocam bu adamlar illüzyonist -
beyin madem bu kadar güçlü bunu ders çalışma alanında da kullanabiliyormuyuz böyle ekstra şeyler lazım ders çalışmak dışında :D
-
psiwheel'de ağzın kapalıyken burnundan hava üflemeyi iyi çalış.döndürmek için gerekli. bide cam kapı kapalı olsun :D :D :D
-
samurai bunu yazdı:
telekinezi yok diyenlere inanma ben yaptım oldu, kapalı kap altın da çevirdim hava yok bişey yok,
nasıl yapıcam diosan 1. sabredeceksin
2.psiwhell için diyorum dönmesini iste, emret, arzula, hayal et, döndüğünü düşün, gözlerini kapat dönüyomuş gibi gör, 1-2 haftada gün de 2 saat çalışarak kap altında çevirmeyi başardım
işte videosu, üyelik cart curt istermi bilmiyorum
http://www.facebook.com/?ref=hp#!/video/video.php?v=120735195310&oid=31617584710
-----------------------------yapamadığını bildiğin halde insanları kandırmaya çalışmanın sebebi nedir ? sahne adamı olsan, paranı burdan kazansan anlarım senin ki ne oluyo ? ego tatmini mi ? temel illüzyon öğrenen herkesin yapabileceği bişey o video.hatta çok dandik. şimdi inatla savunmaya kalkıcaksın ya deli ediceksin beni. gel benim yanımda benim kurduğum düzenekle yap sana laptopu vericem + kredi kartımı vericem. uzaksan hiç sorun değil, ben gelim.
-
yalan bu işler.günümüzde bu olaya ciddi anlamda hayatını adayan tek bir grup var onlarda budist rahipler olarak biliniyor.ki zaten havada uçup cisim vs de oynatmıyorlar fakat sınırları zorladıklarını söyleyebilirim.son yıllarda bir çok budist rahip araştırmalar ile inceleme altında ve çok şaşırtıcı sonuçlar elde ediliyor.bunlarda biri bildiğniz gibi yemek ve susuz yanlızca güneş ışığı ile aylarca hayatta kalan adam ve kayıtları bulunan ayağı kangren bir adamın doktorların ayağını kesmesini dinlemeyip budist bir rahibe danışıp meditasyon yapması ile bunu yenmesı dünya medyasına geçenler arasında.bunlarda zaten konsantre olarak beyinlerini vuctları üstünde kontrol sağlamak için kullanıyorlar ve kendilerini hayattan izole ediyorlar.ayrıca bunların yanında nat geo da izlediğim karlı dağlar arasında yaşayan ve üstlerine soğuk bezler örtüp bunu 5 dk da vucut ısıları ıle kurutup hiç üşümeyen insanlar da var.dediğim gibi beyin ile fiziksel maddelere etki etmek mantık sınırları içerisinde değil fakat beyinin vucut üzerinde inanılmaz bir etkisi olduğuna ve bunun yakın zamanda çok büyük ilerleme kaydedeceğine inanıyorum.
-
http://www.seyrusefa.net/musicvideoif.php?vid=00818c380
bu da mı yalan hocam?
inanmayanlara saygım sonsuz hatta kouyu upladıkları için teşekkürler :)
inananlar ve yapanlar bana püf noktaları söylesin çünkü gerçekten oynatabildiğimi gördüm fakat daha seri, istediğim şekilde ve hızlı olmalı. :)
-
mortyr bunu yazdı:
-----------------------------http://www.seyrusefa.net/musicvideoif.php?vid=00818c380
bu da mı yalan hocam?
inananlar ve yapanlar bana püf noktaları söylesin çünkü gerçekten oynatabildiğimi gördüm fakat daha seri, istediğim şekilde ve hızlı olmalı. :)
saniye 45-46 da durdurup da devam ettirmişler gibi. -
PoLLBuLL bunu yazdı:
mortyr bunu yazdı:
bu da mı yalan hocam?
saniye 45-46 da durdurup da devam ettirmişler gibi.
Ohoooo ne diyim ben sana daha? -
bloodmage bunu yazdı:
Ekerci bunu yazdı:
bloodmage bunu yazdı:
Ben yılmadan 10 ay çalıştım ve sadece 1 defa astral boyuta çıkabildim ( bir daha hayatta denemem o ayrı ) , sen bide telekinezi falan diyorsun :) Hocam yanlış anlama hayatını vermen , meditasyonun dibine vurman lazım . İlla uğraşacam diyorsan meditasyonla zaman kısaltma ve uzatma tarzında çalışmalar yapmaya başla . 1 saat boyunca meditasyon yapıp bunu 5 dakika olarak hissedebilmeye başladınmı beynini boşaltmayı öğrenmeye başlıyorsun demektir. Hevesini kırmayayım ama adamlar 2 gün hiç durmadan meditasyon yapıp chi yi hissetmeye çalışıyorlar. Senin de bu hissiyatı algılaman düzenli çalışmayla temiz 10 yılını alır :D
Not: Tamamen kişisel tecrübelerimdir. Hayatta her şeyin olabileceğine inanan bir insanım ancak bu kadar zor bir olay için fazla kafanı yormanı önermem. Başından çok korkunç olaylar geçebilir... Keza bu meditasyon olayına fazla girersen astral boyutla ister istemez yüzleşmek zorunda kalırısn ; ben tövbe ettim imana geldim :)
-----------------------------Astrale cıkınca nooldu da töbe ettin hacı?
-----------------------------Hocam orada gördüklerimi anlatmayayım da ... vücuda dönerken ölme riskin çok yüksek yerde kendi kusmuğumda boğuluyordum hastaneye zor yetiştirdiler. Sağlık sorunu olmasa da çok farklı şeyler görme riskin var , onun haricinde hayatındaki şeyler değişmeye başlıyor ... Daha fazla ayrıntı bende kalsın bu tarz işlerle uğraşacak arkadaşlara dikkatli olmalarını öneririm ...
-----------------------------Ben çok merak ediyorum ne görebilirsin ki transa geçtiğin zaman sadece zihninde olanları daha gerçekmiş gibi görürsün en fazla bu astral yolculuk dediğinde ruh bedenden mi çıkıyor ? Biraz açabilir misin bide ne tarz şeyler gördün sakıncası yoksa biraz anlatırsan sevinirim
-
mortyr bunu yazdı:
-----------------------------PoLLBuLL bunu yazdı:
mortyr bunu yazdı:
bu da mı yalan hocam?
saniye 45-46 da durdurup da devam ettirmişler gibi.
Ohoooo ne diyim ben sana daha?
hocam orada olmadığım için kesin yorum yapamam.ama madem bu adam bunu yapıyor, gitsin james randi den 1 milyon dolarını alsın niye burda kendini bize kanıtlamak için kasıyor ki ?