folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Telekineziye Başlayacağım. Püf Noktalar Lazım.

Telekineziye Başlayacağım. Püf Noktalar Lazım.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

aq konunun bokunu cıkardınız, nereye gitti konu -.-

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

PoLLBuLL bunu yazdı:
    -----------------------------

------------------------------

haberi yoktur james randiden.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek

Peki kaşık bükebilen mürit var mı ? Kaşık bükülebilir mi ben bükebilir miyim ?

Si vis pacem para bellum.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

SinusX bunu yazdı:

Birileri büküyodu bu sitede.. :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

SinusX bunu yazdı:

bloodmage bunu yazdı:

Ekerci bunu yazdı:

bloodmage bunu yazdı:

Ben yılmadan 10 ay çalıştım ve sadece 1 defa astral boyuta çıkabildim ( bir daha hayatta denemem o ayrı )  , sen bide telekinezi falan diyorsun :)   Hocam yanlış anlama hayatını vermen ,  meditasyonun dibine vurman lazım . İlla uğraşacam diyorsan meditasyonla zaman kısaltma ve uzatma tarzında çalışmalar yapmaya başla . 1 saat boyunca meditasyon yapıp bunu 5 dakika olarak hissedebilmeye başladınmı beynini boşaltmayı öğrenmeye başlıyorsun demektir. Hevesini kırmayayım ama adamlar 2 gün hiç durmadan meditasyon yapıp chi yi hissetmeye çalışıyorlar.  Senin de bu hissiyatı algılaman düzenli çalışmayla temiz 10 yılını alır :D  

Not: Tamamen kişisel tecrübelerimdir. Hayatta her şeyin olabileceğine inanan bir insanım ancak bu kadar zor bir olay için fazla kafanı yormanı önermem. Başından çok korkunç olaylar geçebilir... Keza bu meditasyon olayına fazla girersen astral boyutla ister istemez yüzleşmek zorunda kalırısn ; ben tövbe ettim imana geldim :)

Astrale cıkınca nooldu da töbe ettin hacı?

Hocam orada gördüklerimi anlatmayayım da ... vücuda dönerken ölme riskin çok yüksek yerde kendi kusmuğumda boğuluyordum hastaneye zor yetiştirdiler. Sağlık sorunu olmasa da çok farklı şeyler görme riskin var , onun haricinde hayatındaki şeyler değişmeye başlıyor ... Daha fazla ayrıntı bende kalsın bu tarz işlerle uğraşacak arkadaşlara dikkatli olmalarını öneririm ... 

Ben çok merak ediyorum ne görebilirsin ki transa geçtiğin zaman sadece zihninde olanları daha gerçekmiş gibi görürsün en fazla bu astral yolculuk dediğinde ruh bedenden mi çıkıyor ? Biraz açabilir misin bide ne tarz şeyler gördün sakıncası yoksa biraz anlatırsan sevinirim

Trans halinden biraz daha farklı bir durum hocam. Anlatılacak bir şey değil öyle , keza anlatmaya çalıştığım bazı insanlar '' Sektir lan '' şeklinde tepki verince bende tecrübemi anlatmaktan vazgeçtim. Google amcada baya bir kaynak mevcut , yaşanmış tecrübeleri falan okuyabilirisn kafanda bir şekil oluşur ;)

İndia İndia !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek
    SinusX bunu yazdı:

nitinol-nitinol alaşımlı bir kaşık bulursan neden olmasın

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek

PoLLBuLL bunu yazdı:
    SinusX bunu yazdı:

nitinol-nitinol alaşımlı bir kaşık bulursan neden olmasın

nitinol-nitinol alaşımlı demek bi soruym google amcaya :)

Si vis pacem para bellum.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samurai
    samurai's avatar
    Erkek

bugax bunu yazdı:

samurai bunu yazdı:

telekinezi yok diyenlere inanma ben yaptım oldu, kapalı kap altın da çevirdim hava yok bişey yok,

nasıl yapıcam diosan 1. sabredeceksin

2.psiwhell için diyorum dönmesini iste, emret, arzula, hayal et, döndüğünü düşün, gözlerini kapat dönüyomuş gibi gör, 1-2 haftada gün de 2 saat çalışarak kap altında çevirmeyi başardım

işte videosu, üyelik cart curt istermi bilmiyorum

http://www.facebook.com/?ref=hp#!/video/video.php?v=120735195310&oid=31617584710

yapamadığını bildiğin halde insanları kandırmaya çalışmanın sebebi nedir ? sahne adamı olsan, paranı burdan kazansan anlarım senin ki ne oluyo ? ego tatmini mi ? temel illüzyon öğrenen herkesin yapabileceği bişey o video.hatta çok dandik. şimdi inatla savunmaya kalkıcaksın ya deli ediceksin beni. gel benim yanımda benim kurduğum düzenekle yap sana laptopu vericem + kredi kartımı vericem. uzaksan hiç sorun değil, ben gelim.

fransadayım istediğin zaman gel beklerim, kendi malzemlerini kullan sorun değil, fazla bişey gerekmiyor bi silgi bi iğne küçücük de aliminyum folyo, kağıtta olur, bi de reçel kavanozu.

bu işten ne para kazanıyorum ne de başka bişey, ego tatmini değil, hobi...inatla savunan sensin, ben yaptığım bi şeyi göseriyorum

Mart 31 cekiyorsa Tahribat napsin...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Verildi mi bilmiyorum ama telekinezi yok olmaz diyenler o zaman http://www.dailymotion.com/video/xeczj5_telekinezi-inanmayanlar-icin-ispat_tech  bu videoya bi yorum yapsın..

Syntax error..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    bo$ver sen onu eger bünyen aklìn saglamsa psi$ik olaylara sar bende istem dì$ì varbu ortamdìsì enerjiyi varlìklarì algílama hissetme irtibat kurma vs inanmayìpta sìçìrttìgm ki$iler olmu$tur ba$ladan önce bi desdur çek... Ha bikere oldu bidaha yapamadgìm bir$ey oldu havalandìrma icin çalì$an vantilatörün pervanesine bakìp yava$ladìgìnì hissettim ve durdugunu dü$ündüm ve durdu konsantremi dagìtnca geri çalì$tì bidahada yapmadm :d

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
Toplam Hit: 6247 Toplam Mesaj: 42