Telekom Gerizekalımı ?
-
telekoma küfredilen konuları çok seviyorum yaa
-
Ulan bigün hepinizin adsl sine ayar çekecem :)
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Anlayamadığım sizi siken bir sürü firma, ülke ve kişiler varken neden sadece Telekoma hakaret dolu konular açılıyor.
444 0 375 sürekli meşgul olmaz, sallıyorsun. Günde ortalama 100.000 çağrıya bakılırken senin aramanın sürekli meşgul düşmesi ilginç.
Ve beğenmiyorsan, superonline ve smile adsl ye geç.
-----------------------------
hoca telekom dediğin şirket kafamın girmesine müstahak bir şirket, bunun dışında yabancıya satılmış olması ve ülkemizde faaliyet gösteren en büyük yahudi istihbarat servisi olması da bu küfürlerin telekoma yönlenmesine sebep oluyor. -
ewt aynen öle
ilk gün ...
ben : net yok moedimi açıp kapadım splitteri kontrol ettim net yok
telekomdaki mal : bi daha aç kapa
sonuç : ilk gün net yok
ikinci gün
ben: net gelir demiştiniz gelmedi
telekomdaki mal : üsküdarda çalışma war (babyı war öle bişey)
ben : santral müdürlüğünü aradım meğer port kaldırmamış ondanmış bu mallar yüzünden 2 gün netsiz kaldım :(
-
gelen faturalar bir önceki ayın ona göre bakın ;)
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Anlayamadığım sizi siken bir sürü firma, ülke ve kişiler varken neden sadece Telekoma hakaret dolu konular açılıyor.
444 0 375 sürekli meşgul olmaz, sallıyorsun. Günde ortalama 100.000 çağrıya bakılırken senin aramanın sürekli meşgul düşmesi ilginç.
Ve beğenmiyorsan, superonline ve smile adsl ye geç.
bence meşgul derken, operatörlerin meşguliyetinden söz ediyor, hatlarınkinden değil. hani bekliyon ya sürekli :) -
harbiden telekoma kafam girsin ya!
-
Hep beraber TÜRK TELEKOMA KAFAMIZ GİRSİN!!!! :D
Aynı şey banada oldu amk postaneye gittim 1024 6 gb açtırıcam amk malı 1024 9 gb yapmış amk bide form dolduruoz formada yazdık Türk telekoma kafam girsin
-
emrah_melenkolia bunu yazdı:
-----------------------------Hep beraber TÜRK TELEKOMA KAFAMIZ GİRSİN!!!! :D
Aynı şey banada oldu amk postaneye gittim 1024 6 gb açtırıcam amk malı 1024 9 gb yapmış amk bide form dolduruoz formada yazdık Türk telekoma kafam girsin
:D ahuahaha . konuda 3postu var 3ünde de telekoma kafam girsin yazmış :F tamam girsin telekoma kafamız. hemde hep birlikte :D ahahaha -
İnsanlar her zaman bi bok bilmedikleri konu hakkında yorum yaparlar. Telekomdaki birisi sana çalışma var yada seni salladığı anlaşılırsa ki bu hemen farkedilir yada sen haber verecksin anında atılır. Gözünün yaşına bakılmaz. Ve telekom başka ülkeye satılması hoş değil ama kit elindeki hiç bir kurum gelişemez.
Suan beğenmediğiniz telekom microsoft ile çalışmalar içinde.Özel e-devlet projeleri yapılmaktadır.
Sorunlarınız varsa, yada şikayetleriniz bana bildirin, kişi hakkında gerekli yerleye haber verilir. Küfür etmekle de sadece kendi seviyenizi düşürürsünüz unutmayın.