Telekom Gerizekalımı ?
-
Her ay kotayı asarım hiç fazla fatura gelmedi hehehehehe bigun kaayacak sana diyo riçimdeki bir ses ama nabalım knight saatte 15 mb yiyior gunde 10 saat oynasam 10.30.15 den 4.5 gb yapar :D
-
Hadi arkadaşlar hep birlikte WOLTRAN I OLUŞTURALIM öylece girelim telekoma. Galiba çok belgesel izledim :)
-
telekommu ? onn ben aq :)
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------İnsanlar her zaman bi bok bilmedikleri konu hakkında yorum yaparlar. Telekomdaki birisi sana çalışma var yada seni salladığı anlaşılırsa ki bu hemen farkedilir yada sen haber verecksin anında atılır. Gözünün yaşına bakılmaz. Ve telekom başka ülkeye satılması hoş değil ama kit elindeki hiç bir kurum gelişemez.
Suan beğenmediğiniz telekom microsoft ile çalışmalar içinde.Özel e-devlet projeleri yapılmaktadır.
Sorunlarınız varsa, yada şikayetleriniz bana bildirin, kişi hakkında gerekli yerleye haber verilir. Küfür etmekle de sadece kendi seviyenizi düşürürsünüz unutmayın.
-----------------------------senin de iyiki baba telekom da çalışıyo avukatı olmuşsun telekomun
-
The_Barbar bunu yazdı:
-----------------------------senin de iyiki baba telekom da çalışıyo avukatı olmuşsun telekomun
-----------------------------Babam değil, ben çalışıyorum.
-
Ozaman şöle yapalım Sen telekomda olmadığın zamanlarda
TüRK TELEKOM'A KAFAM GİRSİN !
Önceki postlar içinde kusura bakma..Sözlerimiz telekoma sana diil ki boşver sende süv dicem de sen süvme ozaman yemek yediğin kaba tükürmek oluo:( nese sen aldırma gitisn sözlerim sana diil:))T
-
Telekomu SEviyorum çünkü kafamı sokacak bir yuvam var :)
-
telekom satıldıktan sonra bi acaip oldu
-
emirreis hocam ben telekoma küfür etmedim gördüğün gibi.ve dün aksam bu konuyu actığım saatlerde yaklasık 15-20 kez aradım 4440375 i mesgul caldı yani op. flan cıkmadı.4441444 ü aradım hatlarımız su anda mesgul dedi.bende daha aramadım.genel bi arıza vardır herkes yüklenmiştir demekki dedim.
yabancıya satılması olayına gelincede kurumların özelleştirilmesine cok iyi bakıyorum özelleştirilmeseydi su andakinden cok daha dandik bir adslmiz olurdu diye
düşünüyorum ...
simdide asıl konuya gelelim diyosunuzki gecen aydan devir oldu. hadi fatura artsa anlıycamda nası azalıyo bu ya ? adslkota.ttnet.net.tr ye girin bakın gecen aydan devir
olamaz yazıyo ..