folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Telekoma Tebriklerimi Koyuyorum

Telekoma Tebriklerimi Koyuyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hat kopup duruyor aradım 2 gün önce düşürebildim yani günlerden sonra söyledim hattınızı güncelliyorum dedi yine koparsa arayın dedi

neyse yine kopmaya başladı asıl kopma sorunundan daha değişik bi olay çıktı saf eleman benim hatta 4mbitte sabitlemiş nedenbiş efendim 8 mbite kadar olunca kopmalar çok oluyomuş dedim 4 mbit sabitlediniz şimdide kopuyo? dedim eski haline getirin hattımı yok satralden müdürlükten felan olacak dedi

8mbite kadar para ödeyip 4 mbit kullanıyorum acayip sinir oldum ya varmı böyle bir saçmalık hiç arayıp hat kopuyo demeseydim daha iyidi

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gumusservi
    gumusservi's avatar
    Dişi

benimde aynı yaa 2 gündür sürekli kopuyor net gidip geliyor sürekli...çok sinir bozucu aradım zor bela ulaştım bende bana da aynısını dediler hala aynı..şimdide ulaşamıyorum hiçbirine..modemi söküp atasım var pencereden :D

Çok fotojenik bir "acı" çekiyorum. G ü l ü m s e . . .
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byeren
    byeren's avatar
    Erkek

Yapacak bişi yok hoca tt netten memnunum diyen ben görmedim daha 

asdasdsa
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OveRTaX
    OveRTaX's avatar
    Erkek

8 mbite kadar para ödeyip 2-3 mbit kullanıyorum hocam bende.Arayıp ana bacı kaysam bunlara haklıyım.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

aynısı bnmde başıma gelmişti koçnet i aradım iyi bi kız çıktı allahtan cici cici konuştuk dedi hızınızı 8 mbps e yükselttim başka bir istediğiniz bnde dedim canınızın sağlığı :d  Koçneti seviyorum ya :D 250 gb yapıyorum kotayı hızda düşme namına bişey yok .

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

o 8 de kopuyor 4 de kopmaz dediği olay doğru hocam.

SNR marjin
    :
    24.9 15.1 db

Hat Zayıflaması
    :
    18.0 10.8 db

Veri Oranı
    :
    8192 797 kbps

Maksimum hız
    :
    17928 949 kbps

Güç
    :
    19.2 11.3 dbm

snr marjin değeri 8 mbite geçince düşüyor. 0 a yaklaştıkça kopmalar artar.

benim evin yanında hemen santral olduğu için sağlam netim çok şükür 8mbit canavar gibi alabiliyorum.Hocam çağır adamları ölçsünler hattı değerler yüksekse evine girene kadar ev içindeki kabloları değiştir kalın bakır kablolar al kopma filan azalır.

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Nitrous bunu yazdı:
    -----------------------------

o 8 de kopuyor 4 de kopmaz dediği olay doğru hocam.

SNR marjin
    :
    24.9 15.1 db

Hat Zayıflaması
    :
    18.0 10.8 db

Veri Oranı
    :
    8192 797 kbps

Maksimum hız
    :
    17928 949 kbps

Güç
    :
    19.2 11.3 dbm

snr marjin değeri 8 mbite geçince düşüyor. 0 a yaklaştıkça kopmalar artar.

benim evin yanında hemen santral olduğu için sağlam netim çok şükür 8mbit canavar gibi alabiliyorum.Hocam çağır adamları ölçsünler hattı değerler yüksekse evine girene kadar ev içindeki kabloları değiştir kalın bakır kablolar al kopma filan azalır.

ya açıkladı hoca kopmasına razıyım dedim yeterki hızım aynı olsun dedim yok müdürlükten yapacaksın felan filan dedi

a.q düşürürken ordan yaptınız işte ya off off

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    forcarbon
    forcarbon's avatar
    Erkek

gumusservi bunu yazdı:

benimde aynı yaa 2 gündür sürekli kopuyor net gidip geliyor sürekli...çok sinir bozucu aradım zor bela ulaştım bende bana da aynısını dediler hala aynı..şimdide ulaşamıyorum hiçbirine..modemi söküp atasım var pencereden :D

yapamazssın:D

liseliyim ben , Tanrı,güneşi her gün yeniden doğurarak,bizi mutsuz kılan her şeyi değiştirmemiz için zaman tanıyor bize.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

444 0 375 i arıyorum sevgilimin uyuz eden telefonu açmaması gibi calıp calıp duruyor .. E zaten aileden oldu 2 günde bir aramayıp hal hatır sormazsak olmaz :|

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    masuk
    masuk's avatar
    Erkek

banada aynısını yaptılar. 8den 4e dü$ürdüler. sonra ewdeki kopuk kablonun uclarını tekrar yenileyip denedim. kopmalar düzeldi ama hızım 4mü$. onun için tekrar aradim we arıza kaydı biraktim. oradaki bayanlardan biri ATIYORUM (700)den dü$ükse arıza kaydı birakabilirsiniz demi$ti. bende biraktim.1-2 qün içinde sorunumu hallettiler. arıza kaydı birakarak sorunu halletmeye çali$abilirsin bence  kolay qelsin.

CeZaA & MasuK http://www.youtube.com/watch?v=DIbbRCZ7qmQ | koyunde ne kadar çok koyun warsa o kadar oy'un war demektir.|
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gumusservi
    gumusservi's avatar
    Dişi

Amd-x bunu yazdı:

444 0 375 i arıyorum sevgilimin uyuz eden telefonu açmaması gibi calıp calıp duruyor .. E zaten aileden oldu 2 günde bir aramayıp hal hatır sormazsak olmaz :|

bende arıyorum sürekli bilgisayar kayıtları dinliyorum 5 e basın diyor teknik destek için..basıyorum basıyorum yook telefonu bozdum yaa sinirden.. :))

Çok fotojenik bir "acı" çekiyorum. G ü l ü m s e . . .
Toplam Hit: 3141 Toplam Mesaj: 23