folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Telekoma Tebriklerimi Koyuyorum

Telekoma Tebriklerimi Koyuyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

gumusservi bunu yazdı:
    -----------------------------

Amd-x bunu yazdı:

444 0 375 i arıyorum sevgilimin uyuz eden telefonu açmaması gibi calıp calıp duruyor .. E zaten aileden oldu 2 günde bir aramayıp hal hatır sormazsak olmaz :|

bende arıyorum sürekli bilgisayar kayıtları dinliyorum 5 e basın diyor teknik destek için..basıyorum basıyorum yook telefonu bozdum yaa sinirden.. :))

Koyunları saymaya devam edin...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

Valla ben Smile ADSL'im gayet te memnunum :)

ne diyon?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

masuk bunu yazdı:

banada aynısını yaptılar. 8den 4e dü$ürdüler. sonra ewdeki kopuk kablonun uclarını tekrar yenileyip denedim. kopmalar düzeldi ama hızım 4mü$. onun için tekrar aradim we arıza kaydı biraktim. oradaki bayanlardan biri ATIYORUM (700)den dü$ükse arıza kaydı birakabilirsiniz demi$ti. bende biraktim.1-2 qün içinde sorunumu hallettiler. arıza kaydı birakarak sorunu halletmeye çali$abilirsin bence  kolay qelsin.

bıraktım bugün bakalaım 18den sonra arayın dedim ne yapacaklar merak ediyorum

böyle kendi kafalarına göre iş yapınca ayar oluyorum yapamayız edemeyiz derse kapattıracam başka firmadan açtıracam başlarım bunların keyifine

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

Hocam git direk telekom müdürlüğüne arıza işlerine bakan mühendis var orda onu bul deki senin ananı avradını diye söverdim ama suç senin değil seni işe alanın de.

Ben okuduğum şehirdeki evimde buna benzer bir şey yaptım.Telekoma gidip çıktım mühendisin yanına normalde içeri almazlar pek ısrarcı olun telefonla arız kaydı bırakın filan derler birçok kez bıraktığınızı söyleyin cazgırlaşın biraz:)

Neyse girişte güvenlikle böyle ufak bir sürtüşmeden sonra fiziğimin ve giyimimin de etkisiyle pek zorlanmadan mühendisin yanında buldum kendimi.

Dedim böyle böyle hadi 8mbit istemiyorum yeterki kopmasın netim dedim senin isteklerinin tersi:)

Sert konuşuyorum ama baya baya adama bayaa taşaklı olduğum izlenimi verdim:) işin aslı telekom baş müdürünüde tanıyorum ama hiç karıştırmadım sevmem öyle menfaat için ağız eğmeyi filan.Ben üsteledikçe adam sert savunma yapıyor masadan kalktı bir kaç kez ya sabır ya sabır diyor ofluyor pofluyor filan:D

Tabi ben artık inceldiği yerden kopsun modundayım.Neyse uzun uğraşlar sonucu adam dayanamayıp tamam beyfendi hattınızı 8mbite çıkartıyorum ekip gönderip kontrol ettireceğim kopmanın sorununu dedi.Eyvallah diyip çıktım eve varmadan aradılar beni apartmana kadar hatta problem yok birde evde ölçüm yapacağız evdemisiniz diye:)

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

DJ_Alper bunu yazdı:

hat kopup duruyor aradım 2 gün önce düşürebildim yani günlerden sonra söyledim hattınızı güncelliyorum dedi yine koparsa arayın dedi

neyse yine kopmaya başladı asıl kopma sorunundan daha değişik bi olay çıktı saf eleman benim hatta 4mbitte sabitlemiş nedenbiş efendim 8 mbite kadar olunca kopmalar çok oluyomuş dedim 4 mbit sabitlediniz şimdide kopuyo? dedim eski haline getirin hattımı yok satralden müdürlükten felan olacak dedi

8mbite kadar para ödeyip 4 mbit kullanıyorum acayip sinir oldum ya varmı böyle bir saçmalık hiç arayıp hat kopuyo demeseydim daha iyidi

bizim kuzene de aynısını söylediler. lan kac aydır biz 8mbit kullanıyoruz şimdi nası desteklemez diyorum. 

en sonunda kafa dank etti de teknik servise gelirken yanında bir modem getirmesini istedim. sorun modemdeymiş.

sonra yeni modem aldık hızı da 8 mbite cektirdik. (adamlar öğüt verip duruyo habire. adama 8mbite cıkar diyom desteklemez diyo. nasihat isteyen oldu mu?)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Nitrous bunu yazdı:

Hocam git direk telekom müdürlüğüne arıza işlerine bakan mühendis var orda onu bul deki senin ananı avradını diye söverdim ama suç senin değil seni işe alanın de.

Ben okuduğum şehirdeki evimde buna benzer bir şey yaptım.Telekoma gidip çıktım mühendisin yanına normalde içeri almazlar pek ısrarcı olun telefonla arız kaydı bırakın filan derler birçok kez bıraktığınızı söyleyin cazgırlaşın biraz:)

Neyse girişte güvenlikle böyle ufak bir sürtüşmeden sonra fiziğimin ve giyimimin de etkisiyle pek zorlanmadan mühendisin yanında buldum kendimi.

Dedim böyle böyle hadi 8mbit istemiyorum yeterki kopmasın netim dedim senin isteklerinin tersi:)

Sert konuşuyorum ama baya baya adama bayaa taşaklı olduğum izlenimi verdim:) işin aslı telekom baş müdürünüde tanıyorum ama hiç karıştırmadım sevmem öyle menfaat için ağız eğmeyi filan.Ben üsteledikçe adam sert savunma yapıyor masadan kalktı bir kaç kez ya sabır ya sabır diyor ofluyor pofluyor filan:D

Tabi ben artık inceldiği yerden kopsun modundayım.Neyse uzun uğraşlar sonucu adam dayanamayıp tamam beyfendi hattınızı 8mbite çıkartıyorum ekip gönderip kontrol ettireceğim kopmanın sorununu dedi.Eyvallah diyip çıktım eve varmadan aradılar beni apartmana kadar hatta problem yok birde evde ölçüm yapacağız evdemisiniz diye:)

hoca 160 km götürtme beni :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hay ben bu salakları ya kadın aradı ankaradan dedi siz manisadasınız sanırım kaydı alan arkadaş ankara keçi örendeki bir numarayı yazmış

ya Allah aşkına bukadarmı geri zekalılık olur söylediği numara benim söylediğim numarayla alakası bile yok

dedi tekrar arza kaydı oluşturun sikerim ta dedim arıyorum çıkmıyo zaten

karşıda telekom var abi dedim böyle böyle 4 mbite çekmiş dedi hala kopuyorsa 2 mbite çekem dedi :)

yok abi dedim kopmasına razıyım ver sen 8 mbit :D hal ettirdim :)

dedim abi senin yaptığını bilsem bu itle köpekle muhatap olurmuyum :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Dun geceden beri bendede devamlı kopma var arkadas 1 mb kullıyorum torrentte 100 lerde aga ,Torrentı durduop nete gırıyorum bı acıyor bır acmıyor chrome 104 105 hatası verıyor firefox desen tık yok arkadas ?

Ama ipod la gırıyorum anlamadım pc den mı agda mı cakısma oluyor acaba ıpoddan gırmesemde gene probem oluyor 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

bende de kopmalar oluyo tam battlefield 2 nin ortasında serverdan atıyor uyuz oluyorum.

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

düşüncenize komedi gibi hattım kopuyo kopuyorsa hızınızı düşürelim :)))

Toplam Hit: 3140 Toplam Mesaj: 23